Παρασκευή, 20 Μαΐου

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό!

Κατερίνα Δαλάκα και Βιργινία Δικαιούλια θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία, μέσω ψηφοφορίας, για το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο του ημιτελικού!
Το Survivor φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Ένα “ταξίδι” σχεδόν έξι μηνών αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Το σημερινό αγώνισμα του Survivor ολοκληρώθηκε σε δύο γύρους. Στον πρώτο αγωνίστηκαν και οι τέσσερις παίκτες, με τον καθένα να έχει από τέσσερις ζωές.

Ο Ηλίας και η Μελίνα πέταξαν εκτός Κατερίνα και Βιργινία, και έχοντας τρεις ζωές ο καθένας, έδωσαν μάχη για το πρώτο “εισιτήριο”. Ο Ηλίας, ωστόσο, ήταν αυτός που πήρε τρεις νίκες και πέρασε στον ημιτελικό.

Στη συνέχεια, οι τρεις γυναίκες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι πάλεψαν για την δεύτερη θέση του ημιτελικού. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Μελίνα Μεταξά και πέρασε με τη σειρά της στον ημιτελικό.

Ο Ηλίας Γκότσης, λοιπόν, και η Μελίνα Μεταξά είναι οι δύο πρώτοι παίκτες που εξασφάλισαν θέση στον ημιτελικό του Survivor. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Βιργινία Δικαιούλια θα βρεθούν στον προημιτελικό, όπου θα γίνει νέα ψηφοφορία κοινού. Η παίκτρια που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους θα περάσει με τη σειρά της στον ημιτελικό.

Διαβάστε επίσης