Κυριακή, 26 Ιουνίου

Power of love: Άγριο ξεφτίλισμα των Ελλήνων παικτών στην Τουρκία! – Όλα στην φόρα

Τώρα που τελείωσε το παιχνίδι του Power of Love άρχισαν να ανοίγουν τα στόματα εδώ πίσω στην Ελλάδα!

Οπότε εγώ σήμερα σας έχω καυτό ρεπορτάζ από το τι ακριβώς συνέβαινε στα παρασκήνια του τουρκικού παιχνιδιού που προβάλαμε στην χώρα μας.

Πρώτα απ’ όλα, πόσα χρήματα παίρνανε οι παίκτες; Το εξευτελιστικό ποσό των 2000 € το μήνα. Με αυτό το ποσό έπρεπε να αγοράσουν τα ρούχα τους, αν θέλουν να μείνουν σε ξενοδοχείο, αν θέλουν να πληρώσουν τα εισιτήρια τους για να γυρίσουν Ελλάδα και να δουν τους δικούς τους η να αγοράσουν φαγητό.

Γιατί μιλάω για ξενοδοχείο και φαγητό; Διότι εάν δείτε που έμεναν, ούτε ζώα, ούτε σκυλιά να ήταν!

Τους είχανε σε πραγματικά άθλιες συνθήκες να ζουν και τους έλεγαν, αν δεν σας αρέσει πληρώστε ξενοδοχείο.

Αν και δε σταματάμε εδώ. Τα φαγητά που έτρωγαν οι παίκτες του παιχνιδιού ήταν κάτι καλύτερο από σκουπίδια. «Τι να σας πω; Το φαγητό που μας έδιναν να τρώμε δεν θα το έδιναν ούτε σε άσυλο απόρων. Μας είχαν σαν να ήμασταν οι τελευταίοι. Δε μας σεβόντουσαν και θεωρούσαν ότι μας κάνουν χάρη. Οι παραγωγοί του παιχνιδιού είχανε ύφος 1000 καρδιναλίων.

Μονίμως μας έλεγαν ότι αν δε σας αρέσει να σηκωθείτε να φύγετε. Αυτά που βλέπατε εσείς ήταν βιτρίνα. Πίσω από το λαμπερό στούντιο εμείς ζούσαμε σε άθλιες συνθήκες, σε παράγκες με φαγητό σκέτη αηδία. Όσο για τα ρούχα; Φοράμε μόνο τα δικά μας και μας έφερναν έξτρα ρούχα μόνο στα gala»

Αυτά υποστηρίζει παίχτης του Power of Love στο Vanda’s blog και στο Youweekly.gr!

Άρα ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!!!

Διαβάστε επίσης