Παρασκευή, 20 Μαΐου

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor!

Οι ψήφοι μίλησαν!

Χτες είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να κερδίζει με άνεση τη Βιργινία Δικαιούλια…

…. κάτι που δείχνει τα πρώτα δείγματα για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2! Χθες η παίκτρια των Διασήμων Κατερίνα Δαλάκα συγκέντρωσε ποσοστό 75%!

Η Βιργινία Δικαιούλια θεωρήθηκε φαβορί από πολλούς! Γιατί; Λόγω… στρατηγικής! Οι φανς του Ηλίας Γκότση και της Μελίνας Μεταξά ψήφισαν εκείνη για να μείνει ώστε να βγει εκτός παιχνιδιού η Κατερίνα Δαλάκα η οποία είχε αποδείξει ότι είναι πιο δυνατή παίκτρια από την νεαρή Βιργινία.

Επίσης, από την αρχή του παιχνιδιού το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα ακουγόταν έντονα ως φαβορί! Πάμε τώρα και στο θέμα μας…. Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2;

Χθες η Κατερίνα επικράτησε άνετα της Βιργινίας, και ας είχε η δεύτερη μαζί της τους υποστηρικτές άρα και τις ψήφους, της Μελίνας και του Ηλία.

Απόψε λοιπόν, οι τρεις παίκτες θα τεθούν πάλι στη διάθεση του κοινού. Όσοι υποστήριξαν χθες τη Βιργινία, θα υποστηρίξουν σήμερα τον Ηλία και την Μελίνα. Άρα οι ψήφοι της Βιργινίας θα διαιρεθούν δια του δυο!

Τι σημαίνει αυτό; Αν η Κατερίνα κέρδισε χθες την Βιργινία που είχε όλες τις ψήφους δεν θα κερδίσει και σήμερα τον Ηλία και τη Μελίνα;

Άρα μεγάλο φαβορί, για τον ημιτελικό είναι η αθλήτρια του στίβου Κατερίνα Δαλάκα!

Διαβάστε επίσης