Site icon Hallocy

Κύπρια αγαπημένη δημοσιογράφος παντρεύεται και το ανακοίνωσε στο Instagram

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέλεξε το Instagram για να παραδεχθεί τη σχέση της.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του TVOne, Στέλλα Στυλιανού.

Η όμορφη παρουσιάστρια, το βράδυ την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, δοκίμασε για πρώτη φορά τη νέα εφαρμογή του Instagram, όπου πλέον δίνει τη δυνατότητα να δέχεται ο χρήστης ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς του ακόλουθους.

Έτσι ένας εκ των followers της, της έκανε πρόταση γάμου, με την παρουσιάστρια αρχικά να ζητά το δακτυλίδι! Όταν όμως ο θαυμαστής, της παρουσίασε το δακτυλίδι, η παρουσιάστρια σχολίασε ότι είναι πολύ μικρό, μ’ αυτόν να επιμένει να την ρωτά για το πού θέλει να τον παντρευτεί!

Η παρουσιάστρια τότε του απάντησε ότι… τον πρόλαβε άλλος. Ο θαυμαστής της όμως φαίνεται δεν τα βάζει κάτω αφού υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι είναι ο άντρας της ζωής της. Η παρουσιάστρια τότε του έδωσε… πληρωμένη απάντηση. «Ίσως όταν έχω Αλτσχάιμερ»

Να θυμήσουμε ότι η Στέλλα Στυλιανού δεν αρέσκεται να βλέπει τη ζωή της να «κρεμιέται» καθημερινά στα περίπτερα, αφού στο παρελθόν δήλωσε «Δεν είμαι άνετη στον να προβάλω αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Δεν μου αρέσει καθόλου δεν νιώθω άνετα εγώ. Δεν κρίνω όποιον το κάνει και δεν θα έπρεπε κανείς να το κάνει, απλά εγώ δεν νιώθω άνετα, είμαι λίγο πιο εσωστρεφής. Νομίζω μέχρι στιγμής είμαι τυχερή δεν έχει προβληθεί ιδιαίτερα κάτι, το προστατεύω και εγώ όσο μπορώ και γενικά δεν μου αρέσει να μιλώ γι’ αυτό το πράγμα ,θεωρώ ότι οι τόνοι είναι πιο χαμηλοί και είναι ωραίο… Είναι καλό η προσωπική ζωή του κάθε ανθρώπου να την διαχειρίζεται όπως θέλει… Έχει κόσμο που είναι πιο χαλαρός και να λέει εμένα δεν με πειράζει, κάθομαι σε μια καφετέρια και τυχαίνει να είναι κάποιος εκεί να βγάλει μια φωτογραφία, εμένα δεν μ΄ αρέσει δεν νιώθω άνετα..!».

Για να δούμε! Θα φάμε σύντομα κουφέτα ή ήταν απλά μια απάντηση για ν’ αποφύγει ευγενικά την πρόταση του θαυμαστή της;

Δείτε τις φωτογραφίες με τον σύντροφό της αλλά και από την πρόταση γάμου

newsbomb.com.cy

Exit mobile version