Site icon Hallocy

Στέλλα & Πάνος: Το Power Of Love, το επόμενο επαγγελματικό βήμα & τα σχέδια γάμου

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μίλησαν η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας, οι νικητές του Power Of Love.

Ο έρωτας που γεννήθηκε μέσα στο ριάλιτι της αγάπης, οι λόγοι που σημείωσε τεράστια επιτυχία, η παρουσιάση του «Σκάσε και Κολύμπα» αλλά και το ενδεχόμενο του γάμου ήταν μερικά από τα θέματα της συνέντευξης που παραχώρησαν στο «7 Μέρες TV».

Για τους λόγους που το παιχνίδι σημείωσε μεγάλη απήχηση από άποψη τηλεθέασης ο Πάνος Ζάρλας είπε: «Ο κόσμος έχει ξεχάσει να φλερτάρει πλέον και μέσα από αυτό το παιχνίδι θυμήθηκε την παιδική του ηλικία! Έτσι, λοιπόν, του φέραμε αναμνήσεις έντονες, χαράς, ευτυχίας, αθωότητας και αγνότητας». Αντίστοιχα, η Στέλλα Μιζεράκη σχολίασε πως «αυτό που κατά τη γνώμη μου ταύτισε τον κόσμο με το παιχνίδι είναι ο τρόπος προσέγγισης που δημιούργησε φλέρτ και συναισθήματα, όπως τις παλίες καλές εποχές. Είχαμε όλοι την ευκαρίαι να γνωριστούμε καλύτερα και να δημιουργήσουμε πλατωνικούς έρωτες σαν αυτούς από τις ελληνικές ταινίες».

Πως σχολιάζουν οι ίδιοι τα επικριτικά σχόλια αυτών που κάνουν λόγο για «στημένη» σχέση για χάρη των ποσοστών τηλεθέασης; Ο Πάνος Ζάρλας ανέφερε πως «είναι λογικό να ισχυριστεί κάποιος κάτι τέτοιο. Την αλήθεια την ξέρουμε εμείς και πιστεύω ότι φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού αν είναι αληθινό», με την Κρητικιά σύντροφο του να απαντάει χαρακτηριστικά: «Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Είναι τόσο δυνατό αυτό που νιώθουμε, που ίσως να φαντάζει ουτοπικό στις μέρες μας το ότι ζούμε ένα τέτοιο έρωτα».

Το ζευγάρι δεν δίστασε να μιλήσει και για το αν σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Π.: «Είμαι θετικός στο γάμο και στην οικογένεια! Αυτήν την στιγμή προέχουν άλλα πράγματα, όμως! Αν όλα βαδίσουν ομαλά, γιατί όχι και στο γάμο;»

Σ.: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου ο γάμος. Έχω άλλες προτεραιότητες. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια και τουλάχιστον δυο παιδιά, αλλά δεν βιάζομαι».

Δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν και στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με τίτλο «Σκάσε & Κολύμπα» που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Ιουλίου έχοντας, όπως δήλωσαν, ως στόχο το «να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά είμαστε παρουσιαστές εκπομπής και είναι λογικό να υπάρχει λίγο άγχος. Όμως, για να μας γίνει αυτή η πρόταση κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν σε εμάς και πρσπαθήσουμε να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους». Με τη σειρά της η Στέλλα Μιζεράκη δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και χαρούμενη για τη νέα συνεργασία με τον ΣΚΑΪ τονίζοντας ότι αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένοι και οι δυο στα επαγγελματικά τους.

Exit mobile version