Site icon Hallocy

Αυτές είναι οι νέες WAGs της Κύπρου που αναμένεται να μας απασχολήσουν – Φωτογραφίες

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, όταν αναφερόμασταν σε Κύπριες WAGs, το μυαλό μας πήγαινε στις πιο διάσημες, την Άντρεα Κυριάκου, τη Μαρία Κορτζιά, την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, τις οποίες έχουμε δει αρκετές φορές στις κερκίδες των γηπέδων να εμψυχώνουν τους αγαπημένους τους.

Όμως, στο προσκήνιο άρχισαν να εμφανίζονται και νέα, φρέσκα πρόσωπα, που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τα media. Είναι οι νέες WAGs και είναι πολύ ερωτευμένες με Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Κάποιες από αυτές έχουν ήδη προχωρήσει σε γάμο, κάποιες έχουν αποκτήσει μάλιστα και το πρώτο τους παιδί μαζί με τον αγαπημένο τους, ενώ κάποιες άλλες δεν έχουν προχωρήσει στο επόμενο βήμα και απολαμβάνουν απλά τον έρωτά τους.

Σας παρουσιάζουμε τις νέες wags μαζί με τους συντρόφους τους:

Ο Νικόλας Εγγλέζου και η σύντροφός του, Οδύσσεια Τσελέπη απέκτησαν πρόσφατα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Κύπριος ποδοσφαιριστής Βαλεντίνος Σιέλης και η αγαπημένη του, Φλωρεντία Σαββίδου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

 

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Μάριος Νικολάου και η σύντροφός του, Τάνια Γεραλή ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Μαΐου 2018.

Εδώ και δύο χρόνια ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή και η χορογράφος Άντρεα Νικολάου είναι ζευγάρι και η ευτυχία τους δεν κρύβεται.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Μανώλης Μανώλη και η αγαπημένη του, Άντρη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το περασμένο Σάββατο, στις 7 Ιουλίου.

like.philenews

Exit mobile version