Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου

Λάρνακα: Τους πήγε πολύ στραβά η ένοπλη ληστεία σε φούρνο στα K – Cineplex – Τους τσάκωσαν με τις εισπράξεις

– Δύο οι συλλήψεις, μια όμως η παραδοχή – Ο καθ’ ομολογίαν δράστης σήκωσε φανέλα πριν το ταμείο για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του ενώ άρπαξε 500 ευρώ – Απ’ έξω φέρεται να τον περίμενε ένα όχημα, εντός του οποίου αργότερα συνελήφθησαν και οι δύο Ε/κ.
Ένοπλη ληστεία με μαχαίρι σημειώθηκε τα ξημερώματα σε φούρνο στη Λάρνακα με τον Ελληνοκύπριο δράστη να αρπάζει από το ταμείο το ποσό των 500 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, γύρω στις δύο σήμερα τα ξημερώματα νεαρός Ελληνοκύπριος εισήλθε σε φούρνο που βρίσκεται κοντά στον κυκλικό κόμβο του K – Cineplex και προτάσσοντας μαχαίρι στην αλλοδαπή υπάλληλο, άρπαξε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Ο νεαρός δεν φορούσε κουκούλα αλλά μόλις πλησίασε στο ταμείο σήκωσε τη φανέλα που φορούσε στο πρόσωπο του, σε μια προσπάθεια να καλύψει τα χαρακτηριστικά του.

Μόλις ο ληστής έφυγε από το κατάστημα η υπάλληλος ενημέρωσε την Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή και άρχισαν έρευνες.

Η υπάλληλος έδωσε στην Αστυνομία πλήρη περιγραφή του δράστη οι κινήσεις του οποίου καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει ο φούρνος.

Κατά την ώρα της ληστείας δεν υπήρχαν πελάτες στο φούρνο.

Τα περίπολα της Αστυνομίας έχοντας τη περιγραφή τόσο του δράστη όσο και του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία, άρχισαν έρευνες στη περιοχή όπου και εντόπισαν το αυτοκίνητο. Εντός του οχήματος επέβαιναν δύο νεαροί Ελληνοκύπριοι ενώ τα χρήματα εντοπίστηκαν από την Αστυνομία στο σπίτι του.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας και ο δράστης παραδέχθηκε τη διάπραξη της ένοπλης ληστείας, ενώ ο δεύτερος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Ωστόσο οι πληροφορίες που κατέχει η Αστυνομία, από την περιγραφή της υπαλλήλου του φούρνου και του υπεύθυνου για την ασφάλεια του υποστατικού και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, φέρουν τον δεύτερο νεαρό να είχε μεταφέρει τον πρώτο στη περιοχή με το αυτοκίνητο και τον ανέμενε μέχρι να βγει με τα χρήματα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

newsit.com.cy

Διαβάστε επίσης