Πέμπτη, 16 Ιουλίου

Μόλις το μάθαμε! Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια για το απογευματινό του Tvone – Στο πάνελ πρώην συνεργάτης της Χρ. Αριστοτέλους – Φωτογραφίες

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της σεζόν και οι ιθύνοντες των καναλιών ξεκίνησαν από τώρα τις συζητήσεις για το νέο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Η Χαριτίνη Ηλιάδου αναλαμβάνει την παρουσίαση εκπομπής στην απογευματινή ζώνη, καθώς το πρωί της Τρίτης έδωσε τα χέρια με τη διεύθυνση του TVOne, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Like.com.cy.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίηθηκαν δοκιμαστικά για την ομάδα που θα πλαισιώνει την παρουσιάστρια.

Ο Ανδρέας Πατσαλίδης, αδερφός του γνωστού stand up comedian Λούη Πατσαλίδη του Alpha Κύπρου, η ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96.8, Μαρία Ονησιφόρου, και o Αλέξανδρος Ταραμουντάς, ο οποίος ανήκε στην παρελθόν στην ομάδα της Χριστιάνας Αριστοτέλους, πέρασαν από δοκιμαστικό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Image result for Ανδρέας Πατσαλίδης

Related image

Image result for Αλέξανδρος Ταραμουντάς

Μάλιστα, κατά τη διαδικασία των γυρισμάτων παρών ήταν και η παρουσιάστρια Χαριτίνη Ηλιάδου. Εντός της ημέρας αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Image result for Χαριτίνη Ηλιάδου

Image result for Χαριτίνη Ηλιάδου

Διαβάστε επίσης