Τετάρτη, 12 Μαΐου

Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Συγκλονιστικές εξελίξεις! Ανακοίνωση για την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Πολλά επεισόδια αναμένεται να διαδραματιστούν με τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

Από χτες πολλές είναι οι ειδήσεις γύρω από τον άδικο χαμό του παράγοντα της ΠΑΕ Ολυμπιακό!

Μια από αυτές τις ειδήσεις είναι πως η μητέρα του θύματος, Ελένη Κόκκαλη, μαζί με τα δύο αδέλφια του ταξίδεψε για τις ΗΠΑ ώστε να παραλάβει την σορό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ! Ωστόσο αυτό διαψεύδετε!

Το ίδρυμα Κόκκαλη με μια λιτή ανακοίνωση την Κυριακή το μεσημέρι έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ σημειώνοντας ότι ο 34χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην Αμερική όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους.

Τώρα η οικογένεια, η οποία βιώνει τη μεγάλη αυτή δοκιμασία του χαμού του γιου και αδελφού τους, αναμένει την επιστροφή της σορού του 34χρονου στην Ελλάδα προκειμένου να γίνει η κηδεία.

Η οικογένεια Κόκκαλη διαψεύδει δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι μέλη της έχουν μεταβεί στις ΗΠΑ για το μακάβριο καθήκον να παραλάβουν την σορό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ. Ο λόγος που προέβη η οικογένεια σε αυτή την ανακοίνωση; Παραμένει άγνωστος!

“Δίπλα στην τηλεόραση βρέθηκε… λευκή σκόνη! Δύο πόδια μακριά είδαμε ένα πτώμα!”

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ που φέρνει σήμερα στο “φως” η εφημερίδα Μακελείο καθώς και το makeleio.gr:

Το συγκεκριμένο μέσο επικαλείται ρεπορτάζ μέσα από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Σωκράτης Κόκκαλης και αποκαλύπτει όλα όσα είδε η Αστυνομία!

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το ρεπορτάζ από το makeleio.gr:

Οι λεπτομέρειες του θανάτου

«…Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο, 14 Ιουλίου, στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Marriot στην West Mall Drive στο κέντρο του Cleveland. Η Αστυνομία και ένα ασθενοφόρο κλήθηκαν στις 2:45 μ.μ. καθώς υπήρχε αναφορά για ένα πτώμα εκεί. Επίσης εκλήθη το ειδικό τμήμα της αστυνομίας Heroin Involved Death Investigations (HIDI)».

Η αναφορά-περιγραφή του αστυνομικού για το συμβάν

«…Πρόκειται, σύμφωνα με το έγγραφο, για την υπόθεση υπ. αριθμόν 2018-00207837 και γίνεται λόγος για «νεκρό» και «υποψία υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών» (Dead Body/Suspected Drug OD). Ειδικότερα με την περιγραφή, ο αστυνομικός με ταυτότητα «nhiwatis», περιγράφει πως στις 14 Ιουλίου ενώ είχε αποστολή στο « Z/C 3C21» περίπου στις 14:45 έλαβε κωδικό 2 και να ανταποκριθεί στο 1360 W. Mall Dr. στο C/W. Ένας νεκρός, εμφανώς από φυσικά αίτια (σ.σ. όχι δολοφονία) είχε γνωστοποιηθεί από την Πυροσβεστική (FIRE/EMS) περί τις 14:38. Με την άφιξή του, συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς Barnett και Troutman του «Z/C 3A25», φτάσαμε στον 24ο όροφο.
Συναντήσαμε στην σουίτα 2401 τους EMS #1: Shields #1813 και Sanders #346, Shields. Ο Shields είπε ότι ο νεκρός βρέθηκε στις 14:27, πριν από την άφιξή μας, από τον Ladder #1 με την είσοδό τους. Ο Shields δήλωσε πως υπέθεσαν ότι ο θάνατος οφειλόταν σε φυσικά αίτια και εκτίμησε την ώρα θανάτου 12 ώρες πριν.

Διαβάστε επίσης