Site icon Hallocy

Σωκράτης Σ. Κόκκαλης: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστερεί η κηδεία

Σε ηλικία 34 μόλις χρόνων έφυγε από τη ζωή το Σάββατο ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη στο Κλίβελνατ του Οχάιο από ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας σοκ και θλίψη στην οικογένεια του.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης και η σύζυγος του, πληροφορήθηκαν τα τραγικά νέα ενώ παραθέριζαν στη Μύκονο. Όπως ήταν αναμενόμενο, επέστρεψαν εσπευσμένα στην Αθήνα.

Οι διαδικασίες μάλιστα για την επιστροφή της σορού του Σωκράτη Κόκκαλη Jr. στην Ελλάδα δεν είναι απλές και θα πάρουν κάποιο χρόνο μέχρι να ολοκληρωθούν.

Άγνωστο παραμένει πότε και που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία αφού η διαδικασία επαναπατρισμού της σωρού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Συγκεκριμένα, για να επιστρέψει η σορός ενός Έλληνα κατοίκου που απεβίωσε χρειάζονται διαδικασίες τόσο στα Ελληνικά σύνορα όσο και στο τελωνείο.

Η τελευταία εμφάνιση του Σωκράτη Κόκκαλη Jr με την Μαρία Τσούτσια
Σημειώνεται πως τα τελευταία χρόνια ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr διατηρούσε δεσμό με την Μαρία Τσούτσια, και μάλιστα ετοιμαζόντουσαν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Χαμηλών τόνων και οι δυο απέφευγαν τις κοσμικές εμφανίσεις εκτός αν ήταν απολύτως απαραίτητο. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση καταγράφηκε πάντως στην Μύκονο λίγο πριν φύγει ο Σωκράτης Κόκκαλης για την Αμερική.

Exit mobile version