Site icon Hallocy

Το μυστικό που… έτρωγε τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr και όλη η αλήθεια για τα ναρκωτικά!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τον αιφνίδιο θάνατο του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Κλίβελαντ την Κυριακή σκορπίζοντας θλίψη.

Τα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αναφέρουν πως στο δωμάτιο του βρέθηκε αρκετή ποσότητα κοκαΐνης προέρχονται από την επίσημη έκθεση της αστυνομίας του Κλίβελαντ.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ είχε ένα μυστικό που τον έτρωγε.

Όπως αποκάλυψε κοντινό πρόσωπο της οικογένειας ο νεαρός αρκετές φορές ήταν απορροφημένος στις σκέψεις του. “Φαινόταν πως κάτι τον απασχολούσε και όσες φορές αν τον είχα ρωτήσει ποτέ δεν μου είπε τι είναι αυτό που τον τρώει” είπε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι πως ο 34χρονος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος επιχειρηματικά οπότε ήταν πολύ λογικό το μυαλό του να ταξιδεύει στις τυχόν επαγγελματικές εκκρεμότητες που είχε.

Επίσης ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαρίας Τσούτσια και το ζευγάρι έκανε σχέδια για το κοινό τους μέλλον. Μετά τη συγκατοίκηση στο διαμέρισμά τους στην Κηφισιά οι δυο τους είχαν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας…

Δυστυχώς Η μοίρα όμως τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι…

Ποια είναι η αλήθεια όμως σχετικά με τα ναρκωτικά; Πώς βρέθηκαν τα σακουλάκια με την κοκαΐνη στο δωμάτιο Σωκράτη;

“Οο Σωκράτης δεν είχε καμία σχέση με τα ναρκωτικά! Ήταν καλό παιδί με ευγενική ψυχή! Όλα αυτά είναι κακοήθειες! Όντως μπορεί να βρέθηκαν ναρκωτικά στο δωμάτιό του αλλά Σίγουρα δεν ήταν δικά του! ! Είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό! ” μας λέει αγανακτισμένο το ίδιο πρόσωπο…

Σωκράτης Κόκκαλης Jr: Ανατροπή! – “Ποιοι έβαλαν την κόκα στο δωμάτιο του”

Όλες οι εξελίξεις…
Είναι ξεκάθαρο, πλέον, η υπόθεση του Σωκράτη Κόκκαλη και ο θάνατος του από ναρκωτικά, όπως λένε οι Αμερικάνοι, είναι μια δύσκολη υπόθεση.

Ένα σταυρόλεξο για εξαιρετικούς παίχτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι άνθρωποι της οικογένειας Κόκκαλη δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια και να βλέπουν να διασύρετε το όνομα του παιδιού τους αλλά και το όνομα της οικογένειας.

Τις επόμενες ώρες θα αναθέσουν την υπόθεση σε Αμερικανούς ντετέκτιβ αλλά και δικηγόρους προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αποδειχτεί περίτρανα ότι ο Σωκράτη Κόκκαλης καμία σχέση δεν είχε με ναρκωτικά και ότι ο θάνατος του δεν προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ναι, μπορεί να αποδειχτεί ότι κάποιος του έβαλε τα ναρκωτικά στο δωμάτιο! Δηλαδή με λίγα λόγια “φύτεψαν” τον θάνατο του παιδιού, μου λένε οι πηγές μου στο Vanda’s blog στο Youweekly.gr.

Σας λέω επίσης για την δική σας πληροφόρηση ότι κανένας από την οικογένεια δεν πήγε στην Αμερική για την σωρό του Σωκράτη όπως εχθές γράφτηκε στα sites.

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΟΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

Η βρετανική εφημερίδα “Daiy Mail” υποστηρίζει ότι στο δωμάτιο του νεκρού 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη βρέθηκε φακελάκι με κοκαΐνη!

Αναλυτικά:

“Ο γιος ενός Έλληνα δισεκατομμυριούχου που βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Κλίβελαντ μπορεί να έχει πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αφού η αστυνομία λέει ότι βρήκαν στο δωμάτιο του ένα κοκτέιλ κοκαϊνης”!

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, πέθανε στο δωμάτιο του στο κέντρο της πόλης Cleveland Marriott Downtown το Σάββατο.

Ένα σακουλάκι κοκαΐνης που αναμιγνύεται με φεντανύλη βρέθηκε στο κομοδίνο της τηλεόρασης μέσα στο δωμάτιο.

Η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον ιατροδικαστή ενώ οι αστυνομικές αναφορές αναφέρουν ότι είναι πιθανό να υπάρξει υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η αστυνομία έχει μιλήσει στους δυο τελευταίους ανθρώπους που είδαν τον Σωκράτη Κόκκαλη και εξετάζει τη σχέση του με την κοκαΐνη που βρέθηκε στο δωμάτιο.

Στην υπόθεση πλέον υπεισέρχεται ακόμα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αφού ο άτυχος νέος δεν είχε την φήμη του χρήστη ουσιών.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης και η σύζυγος του πληροφορήθηκαν την είδηση ενώ παραθέριζαν στη Μύκονο. Όπως ήταν φυσικό επέστρεψαν εσπευσμένα στην Αθήνα. Οι διαδικασίες για την επιστροφή της σορού του νεαρού στην Ελλάδα δεν είναι απλές και θα πάρουν κάποιο χρόνο μέχρι να ολοκληρωθούν.

 

Exit mobile version