Site icon Hallocy

Το ξέσπασμα της Μαριλένης Σταύρου για την εικόνα της με μαγιό: “Όποιου δεν αρέσει το θέαμα ας γυρίσει από την άλλη”

Τι έγραψε η ηθοποιός για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε για το σώμα της

Η Μαριλένη Σταύρου, πριν από μερικές ημέρες ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στο instastory μία εικόνα, όπου απεικόνιζε την ίδια να κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας ολόσωμο μαγιό.

Νωρίτερα, σήμερα, 20 Ιουλίου, πόσταρε την ίδια εικόνα στο timeline της, με αφορμή αρνητικά σχόλια, που ενδεχομένως να έλαβε, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

“Βεβαίως αγάπη μου κ άμα θέλω ποστάρω και φωτο με μαγιό! Κι ας μην έχω κοιλιακούς, αντιθέτως.. μου είπε μια πανέμορφη κυρία πως ‘η ομορφιά κρύβεται σε αυτόν που την βλέπει’. Ευτυχώς βλέπω πολλή ομορφιά. Σε μαύρα, καστανά ή γαλάζια μάτια. Σε όλα τα σώμα, ψηλά, χοντρά, παράξενα. Λυπάμαι αλλά η οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής προτύπου δεν με αγγίζει. Λυπάμαι αλλά οι φασίστες της εικόνας δεν θα με κλείσουν σπίτι μου. Απολαμβάνω τη θάλασσα, τον ήλιο, την γύμνια, το κορμί μου! Γυναίκες του κόσμου – βγείτε στις παραλίες και οποίου δεν αρέσει το θέαμα ας γυρίσει από την άλλη. Δεν θα παρεξηγηθούμε”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα.

Αρκετοί ήταν οι διαδικτυακοί της φίλοι που στα σχόλιά τους επικρότησαν την άποψή της.

ilovestyle.com

Exit mobile version