Hallocy

Αίσχος! Αστυνομικοί σέρνουν 94χρονη στη φυλακή επειδή καθυστέρησε να πληρώσει το ενοίκιό της (βίντεο)

Αστυνομικοί σέρνουν 94χρονη στη φυλακή επειδή καθυστέρησε να πληρώσει το ενοίκιό της.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα, η 94χρονη Juanita Fitzgerald αδυνατεί να πιστέψει όλα όσα της συνέβησαν. Πρόκειται για μια συνταξιούχο που ζούσε σε ένα συγκρότημα κατοικιών στη Φλόριντα των Η.Π.Α. από το 2011, πλήρωνε, όπως ισχυρίζεται η ίδια, κανονικά το ενοίκιο του σπιτιού της.

Λίγες ημέρες πριν γιορτάσει 94 γενέθλιά της, της συνέβη ένα τραγικό περιστατικό. Κατηγορήθηκε ότι δεν πληρώνει το ενοίκιό της, επειδή είναι γεμάτο μούχλα κι επειδή πιστεύει πως θα πεθάνει σύντομα κι έτσι δεν υπάρχει λόγος να πληρώσει.

Το αποτέλεσμα ήταν να καταφτάσει η αστυνομία στο σπίτι της για να τη συλλάβει. Η σκηνή της σύλληψης έχει καταγραφεί σε ένα βίντεο και οι εικόνες είναι τραγικές. Οι αστυνομικοί τραβούν βίαια τη γυναίκα σέρνοντάς για να τη συλλάβουν και να της κάνουν έξωση. Εκείνη ακούγεται να βγάζει κραυγές πόνου κι απελπισίας, αλλά δεν συγκινείται κανείς.

Προσπαθούσε να κάνει την αστυνομία να σταματήσει και φώναζε: “Με τραυματίζουν”, “Μη μου κάνετε κακό, σας παρακαλώ!”, “Βοήθεια!” , καθώς οι αστυνομικοί την τραβούσαν έξω από το σπίτι της.

Η μικροκαμωμένη γριούλα κακομεταχειρίστηκε χωρίς κανέναν σεβασμό στα χρόνια της και στην αδύναμη κορμοστασιά της.

Οι αστυνομικοί ακούγονται να προσπαθούν να την μεταπείσουν και να της λένε ότι δε θέλουν να τη βλάψουν. Ωστόσο σε κάποια στιγμή που η κατάσταση έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός ελέγχου, ακούγεται ένα αστυνομικός να λέει σε συνάδελφό του να μην το παρακάνει. Όμως εκείνος και οι υπόλοιποι αστυνομικοί συνεχίζουν αν τραβούν τη γριούλα.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι τη συνέλαβαν για παραβίαση των κανονισμών, αφού η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η Karen Twinem, στο οποίο ζούσε η συνταξιούχος, ανέφερε ότι αρνήθηκε να πληρώσει το ενοίκιο τους τελευταίους τρεις μήνες.

«Δεν έχω κανέναν. Η οικογένειά μου είναι στο Τενεσί και είπα στους αστυνομικούς να μην ειδοποιήσουν το γιο μου για ό, τι συνέβη “, είπε η 94χρονη γυναίκα.

Exit mobile version