Site icon Hallocy

20 + 1 επώνυμοι της ελληνικής Showbiz εντελώς αδιάφοροι για την καταστροφή που βιώνει η χώρα!

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Ελλάδα θρηνεί τουλάχιστον 50 νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες και ίσως χιλιάδες που έχουν χάσει την περιουσία τους.

Την ίδια ώρα, το Youweekly.gr εντόπισε 20 +1 δυνατά ονόματα της ελληνικής showbiz που πραγματικά στέκονται αδιάφοροι στην καταστροφή που βρήκε τη χώρα.

Καθημερινά μας βομβαρδίζουν στο Instagram τους με φωτογραφίες από τις διακοπές τους με προϊόντα που τα πουλάνε μαγιό, αντηλιακά, μπύρες, ούζα, και πολλά άλλα. Εμείς είχαμε την εντύπωση ότι τα social media λέγονται social γιατί απλά παρεμβαίνουν στην κοινωνική ζωή του τόπου. Τα ονόματα που θα δείτε παρακάτω της ελληνικής showbiz μετρήθηκαν, ζυγίστηκαν και βρέθηκαν ελλειπή. Καλό θα είναι να έχουμε μεγαλύτερες ευαισθησίες για τους ανθρώπους εκείνους που πλήττονται σε εθνικές καταστροφές. Έτσι σέβονται και τους followers που τους ακολουθούν.

 

Πρόκειται για τους: Ελένη Μενεγάκη, Σάκης Ρουβάς, Νίκος Αναδιώτης, Τατιάνα Στεφανίδου, Κατερίνα Καινούργιου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Σάκης Τανιμανίδης, Μαίρη Συνατσάκη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαρία Κορινθίου, Βίκυ Καγιά, Μαντώ Γαστεράτου, Πέτρος Κωστόπουλος, Τζένη Μπαλατσινού, Δέσποινα Βανσή, Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σία Κοσιώνη.

Δείτε παρακάτω τι ανάρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς…

Ελένη Μενεγάκη

Σάκης Ρουβάς

Τατιάνα Στεφανίδου

Νίκος Αναδιώτης

Κατερίνα Καινούργιου

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σάκης Τανιμανίδης

Μαίρη Συνατσάκη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Αθηνά Οικονομάκου

Δέσποινα Βανδή

Μαρία Κορινθίου

Βίκυ Καγιά

Κατερίνα Γερονικολού

Μαντώ Γαστεράτου

Τζένη Μπαλατσινού

Πέτρος Κωστόπουλος

Βάσω Λασκαράκη

Σία Κοσιώνη

Κατερίνα Παπουτσάκη

Exit mobile version