Site icon Hallocy

Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Δείτε τον τοίχο του θανάτου που σκότωσε τους 26 συμπολίτες μας!

Απίστευτη καταγγελία πολίτη για τους 26 συναθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στο Μάτι Αττικής! Ο συγκεκριμένος με ανάρτηση του στο facebook εξηγεί ακριβώς με ποιο τρόπο θα μπορούσαν οι 26 αυτές ψυχές να έχουν σωθεί!

Στην αναζήτηση μας για περισσότερες πληροφορίες βρήκαμε την ανάρτηση του συγκεκριμένου πολίτη και πραγματικά σοκαριστήκαμε! Ο κ. Θοδωρής Στέφος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον τόπο της τραγωδίας και με ένα μεγάλο βέλος δείχνει που ήταν η πόρτα που ποτέ δεν βρήκαν οι 26 και “κλείστηκαν” σαν τα ποντίκια μέσα στο κτίριο.

Όπως αναφέρει στη δημοσίευση του ο δημοσιογράφος, ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου κάλεσε τους ανθρώπους μέσα για να τους σώσει όμως ποτέ δεν τους έδειξε από που θα φύγουν. Όμως, συνεχίζει, πως ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης, πρέπει να δικαστεί!

Όχι γιατί προσκάλεσε τους 26 αδικοχαμένους μέσα στο οικόπεδο του αλλά γιατί εξ’αρχής έκλεισε την ακτογραμμή με παράνομο τοίχο!

Ευθύνες επιρρίπτει και σε αυτούς που έδωσαν άδεια για τον συγκεκριμένο τοίχο, αν έδωσαν ποτέ…

Ο συγκεκριμένος τοίχος κατέληξε να είναι ο τοίχος του… θανάτου για τις 26 αυτές ψυχές και τις οικογένειες του που έμειναν πίσω..

Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου Θοδωρή Στέφου:

Exit mobile version