Hallocy

«Δείξτε τον αδερφό μου στα παιδιά σας, για να πάρουν ένα καλό μάθημα…»

Η συντετριμμένη αδερφή ενός έφηβου, που πέθανε αφού πήρε έκσταση, ανέβασε φωτογραφίες του αδερφού της ενώ ήταν σε μηχανική υποστήριξη λίγες στιγμές πριν τον θάνατό του για να προειδοποιήσει για τους κινδύνους της κατάχρησης των ναρκωτικών.

Ο James Yates κατέρρευσε αφού πήρε το ναρκωτικό, που οι γιατροί λένε πως ήταν αναμεμειγμένο με άγνωστες ουσίες, κατά την διάρκεια μίας νυχτερινής εξόδου την Δευτέρα.

Ο 19χρονος έπαθε βλάβες σε όργανα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πέθανε την Τρίτη το πρωί.

Τώρα, η αδερφή του, Natalie Taylor, μοιράστηκε μια σοκαριστική φωτογραφία που τον δείχνει σε κώμα για να δείξει την «πραγματικότητα των ναρκωτικών.»

Σε μία ανάρτηση, έγραψε: «Σας παρακαλώ μείνετε μακρυά από τα ναρκωτικά. Μην τα χρησιμοποιείτε, μην τα πουλάτε, μείνετε μακρυά.»

«Αυτό συνέβη στον αδερφό μου εξαιτίας των ναρκωτικών, είναι επικίνδυνα και όπως βλέπετε του κόστισαν την ζωή του.»

«Έπαθε εσωτερική αιμορραγία και έπρεπε να του κάνουν 3 φορές ανάνηψη μέχρι που τελικά δεν είχε καθόλου αρτηριακή πίεση και κανένα φάρμακο δεν μπορούσε να τον συνεφέρει.»

«Το ναρκωτικό που πήρε ήταν έκσταση και οι γιατροί λένε πως το είχε μπερδέψει με κάτι άλλο αλλά δεν ξέρουν ακόμα τι.»

«Θα ήταν ακόμα μαζί μας αν δεν του είχαν δώσει αυτά τα ναρκωτικά. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν το πόσο σπαρακτικό είναι όλο αυτό. Ελπίζω μόνο να αναπαύεται εν ειρήνη τώρα!»

«Σε αγαπάμε με όλη μας την καρδιά.»

Ο James είναι η απόδειξη πως τα ναρκωτικά σκοτώνουν. Δεν ήταν εθισμένος, αλλά χρειάστηκε μόνο μία φορά για να γίνει το κακό.

Exit mobile version