Site icon Hallocy

Μπράβο Μαριάνα Λάτση! Διαβάστε το απίστευτο ποσό που πρόσφερε για την καταστροφή ενώ οι άλλοι εφοπλιστές κοιμούνται…

Η ΜΑΡΙΑΝΑ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΤΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ναι είναι προσφορά μαμούθ γιατί προέρχεται από μια οικογένεια. Η Μαριάννα Λάτση προσφέρει 5.000.000 εκ ευρώ. Πως το έμαθα πριν ανακοινωθεί; Μου το ψιθύρισε ενας φίλος που δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ.

Η Μαριάννα, αυτή η σπάνια γυναίκα σχεδόν κάθε μήνα προσφέρει ποσά σε ιδρύματα, εκκλησίες, παιδιά, γονείς, σχολεία και πολλά άλλα που δεν γνωρίζει κανείς.

Το κάνει μέσα από την ψυχή της και δεν θέλει να το γνωρίζει κανείς. Για την συγκεκριμένη καταστροφή που χτύπησε την Ελλάδα,η Μαριάννα Λάτση βλέποντας το δράμα στα κανάλια, βλέποντας τις οικογένειες να θρηνούν και να ψάχνουν τους δικούς τους, βλέποντας τους ηλικιωμένους να κλαίνε για τους χαμένους κόπους μιας ζωής αποφάσισε από την πρώτη μέρα να βοηθήσει.

Φώναξε λοιπόν τους επιτελείς του ιδρύματος Λάτση και τους είπε… «Εμείς πρώτοι,να βοηθήσουμε τους ανθρώπους όσα μπορούμε τώρα και αν χρειαστεί αργότερα πάλι να βοηθήσουμε…»

Κάπως έτσι η κυρία με Κ κεφάλαιο η Μαριάννα Λάτση προσφέρει τα 5.000.000 εκ ευρώ την στιγμή που οι άλλοι εφοπλιστές και λεφτάδες κοιτάνε να τα κάνουνε μασούρι αντί να προσφέρουν βοήθεια τώρα που τους χρειαζόμαστε.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΤΣΗ 5.000.000 ευρώ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

Η Λάτση μια πεντάρα εκατομμύρια ευρώ, ο Μαρινάκης 1 εκ ευρώ! Εγώ άλλους δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι η λίστα των εφοπλιστών στην Ελλάδα που είναι οι πλουσιότεροι και ισχυρότεροι στον κόσμο είναι μεγάλη. Ξέρω επίσης ότι στα παιδιά σας δίνεται 100.000 ευρώ μόνο για να πάνε να τα φάνε στη Μύκονο με τους φίλους τους. Γνωρίζω ότι στις γκόμενες σας κάνετε δώρα αυτοκίνητα αξίας 80.000 ευρώ. Λοιπόν δείτε το παράδειγμα από την οικογένεια Λάτση και ανοίξτε το πορτοφόλι… Εδώ θα φανεί η ανθρωπιά σας. Άντε να σας δω….

Exit mobile version