Σάββατο, 19 Ιουνίου

“Είδα την Χρύσα Σπηλιώτη να κάνει μπάνιο στην θάλασσα και…” – Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για την αγνοούμενη ηθοποιό!

Νέα τροπή στην εξαφάνιση της ηθοποιού, Χρύσας Σπηλιώτη, με μαρτυρία γυναίκας να φέρνει τα πάνω κάτω! Που βρισκόταν όταν ξέσπασε η πυρκαγιά;

Η μυρία Μαρία Αναστασοπούλου, μίλησε στο protothema.gr και αποκάλυψε:

Όπως εξηγεί η κ. Αναστασοπούλου, όταν έφτασε η ίδια στην παραλία, καθώς πάνω το βουνό καιγόταν, συναντήθηκε με την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη η οποία ήταν μαζί με τον άντρα της Δημήτρη Τουρναβίτη.

Επειδή η κ. Μαρία ήταν σε κατάσταση σοκ, λόγω της πυρκαγιάς η οποία ήδη είχε κάψει τα πρώτα σπίτια στο βουνό, μαζί και το δικό της, ηΧρύσα Σπηλιώτη την ρώτησε τι συμβαίνει και γιατί ήταν αναστατωμένη.

«Παρκάραμε τα αυτοκίνητά μας και κατεβήκαμε στην παραλία, βρήκα την ηθοποιό, που αγνοείται, έκανε μπάνιο με τον άντρα της. Η γυναίκα δεν είχε καταλάβει τίποτα, με ρώτησε γιατί είμαστε αναστατωμένοι και της απάντησα πως καίγεται ο Βουτζάς και κάηκε το σπίτι μας, τελειώσαμε. Και μου λέει, «μην κάνετε έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού είσαστε εσείς καλά» ανέφερε η κυρία Μαρία.

Στην συνέχεια όμως όπως υπογράμμισε η ίδια έγινε ο πανικός και την έχασε από τα μάτια της και υποθέτει πως πήγε να δει το σπίτι της αφού ο καπνός είχε κατέβει χαμηλά.

«Μετά την έχασα καθώς μέσα σε πέντε λεπτά έγινε ο πανικός. Υποθέτω θα πήγε σπίτι της η γυναίκα να αλλάξει, ήταν με το μαγιό της, έκανε μπάνιο αμέριμνη με τον άντρα της. Εάν έμενε στην παραλία πέντε λεπτά ακόμα σίγουρα θα σωνόταν» είπε.

Στη συνέχεια η κυρία Μαρία περιγράφει την κατάσταση που βίωσε μέχρι να βρει καταφύγιο στη θάλασσα.

«Μέσα σε πέντε λεπτά, η φωτιά περικύκλωσε το σπίτι. Το μόνο που σκεφτήκαμε εκείνη τη στιγμή ήταν να πάρουμε τα αυτοκίνητά μας και να σωθούμε. Ήταν δύσκολη η διαφυγή μας, καθώς στο δρόμο υπήρχαν παντού φωτιές, έπρεπε να περάσουμε μέσα από τις φωτιές και να προφυλάξουμε τα αυτοκίνητά μας για να μην εκκραγούν, να μην καούμε. Όταν φτάσαμε στη Μαραθώνος δεν ξέραμε που να πάμε δεξία, αριστερά ή ευθεία. Υπήρχαν λάστιχα που είχαν σπάσει από τη θέρμανση. Μάζεψα έξι τουρίστες από τη Μαραθώνος που κατεθυνόντουσαν προς το Μάτι με τα πόδια, ενώ η φωτιά ήταν ακόμη στο Ν.Βουτζά. Η φωτιά έφτασε στο Μάτι μέσα σε πέντε λεπτά», περιγράφει η κυρία Αναστασοπούλου.

«Δεν υπήρχε αστυνομία ή πυροσβστική στη Μαραθώνος γι’ αυτό οι οδηγοί έκαναν ό,τι ήθελαν εκείνη τη στιγμή. Εγώ σκεφτηκα ότι έπρεπε να πάω προς τη θάλασσα για να σωθώ και ευτυχώς που το έκανα γιατί οι έξι τουρίστες που ήταν με τα πόδια και δεν ξέρανε προς τα που είναι η θάλασσα, δεν θα σωζόντουσαν», προσθέτει συγκλονισμένη.

«Δεν είχαν καταλάβει οι άνθρωποι ότι υπήρχε φωτιά, επειδή δεν φαινόταν, γι’ αυτό πολλοί εγκλωβίστηκαν, γιατί όταν το καταλάβανε ήταν αργά», καταλήγει η κ. Αναστασοπούλου.

Διαβάστε επίσης