Σάββατο, 19 Ιουνίου

Συγκλονιστικό video: Εγκλωβίστηκε στις φλόγες προσπαθώντας να σώσει τη γάτα του

Όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερα σοκαριστικά video που αποτυπώνουν το μένος της καταστροφικής φωτιάς που έπληξε την Ανατολική Αττική, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral  ένα video που δείχνει έναν άνδρα, ο οποίος παρότι εγκλωβισμένος στις φλόγες προσπαθεί να σώσει την γάτα του, ενώ η φωτιά περνάει κυριολεκτικά από πάνω του.

Όπως διαβάζουμε σε προφίλ που ανήρτησε το απόσπασμα στο Facebook, τόσο ο άνδρας, όσο και η γάτα κατάφεραν να γλιτώσουν τελικά από την πύρινη λαίλαπα.

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Από τα πιο τρομακτικά και σοκαριστικα video που έχω δει από τις φωτιές στο Μάτι/Νέο Βουτζα πριν μερικές μέρες. Έζησε όλο αυτό που βλέπετε και ο άνθρωπος ζει και είναι μια χαρά. Πέρασε η φωτιά κυριολεκτικά από πάνω του… Επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα με ερωτήσεις. Ο λόγος που δεν έφυγε ήταν επειδή πήγε να βάλει τη γάτα μέσα στο σπίτι και κλείστηκε έξω από το σπίτι του, ο αέρας έκλεισε τη πόρτα και η φωτιά ήταν από μπροστά και πίσω το ίδιο. Για όσους με ρωτάνε ΝΑΙ Σώθηκαν, (με όλο το σεβασμό δεν μπορώ να απαντήσω σε άλλα μηνύματα όμως γιατί έχω δεχτεί χιλιάδες)».

Διαβάστε επίσης