Site icon Hallocy

Ντροπή Κλαούντια! Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει….

Πρόκειται για έναν ηθοποιό, που έχει προσφέρει στιγμές άπλετου γέλιου στις παραστάσεις του- ενώ οι ρόλοι που έχει ενσαρκώσει και οι ατάκες του, έχουν γράψει την δική τους ιστορία!

Ο λόγος, για τον Γιάννη Καπετάνιο που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Greece the Musicult” στο Δελφινάριο! Ο αγαπημένος ηθοποιός, μεταξύ των άλλων υποδύεται και την Κλαούντια από το Power of Love! 

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες και μη της showbiz, που παρακολουθούν την παράσταση και στο τέλος αυτής, πηγαίνουν και χαιρετούν, ενώ έχουμε δει ότι το απολαμβάνουν στο έπακρο!

Κάτι τέτοιο, όμως δεν συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση…. το απόλαυσε μεν, δεν χαιρέτησε δε! Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καπετάνος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο “Λοιπόν”! Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Υποδύεσαι την Κλαούντια, την παίκτρια του τηλεριάλιτι παιχνιδιού “Power of Love”

Το έβλεπα αναγκαστικά, γιατί το έβλεπε η Βασούλα, της άρεσε. Εμέναδεν με ενδιαφέρουν αυτά.

Θα μπορούσες να ερωτευτείς κάπως έτσι;

Απαπά Παναγιά μου! υποδύομαι την Κλαούντια, η οποία ήρθε και μας είδε. Μόλις βγήκα στη σκηνή, κοπανιόταν στην καρέκλα, μετά δεν ήρθε να με χαιρετήσει, αλλά δεν μας ενδιαφέρει, ας μη με χαιρετήσει.

Εντάξει, είναι αποδεκτό να μην έχουν όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ ή να μην έχουν χιούμορ. Απλά ο σεβασμός, με την αγένεια, έχουν μια μικρή διαχωριστική γραμμή και κάπου εκεί τα πράγματα μπερδεύονται!

Πως μπορείς να μην χαιρετήσεις ένα άνθρωπο, όταν υποδύεται εσένα, που έγινες γνωστή από το Power of Love- ενώ εκείνος έχει στην πλάτη του…. χρόνια στο σανίδι;

Μόνο τιμή μπορεί να νιώσει κάποιος, όταν ο αυτός, ο ηθοποιός για να ενσαρκώσει έναν ρόλο- μελετάει τόσο καλά εσένα, από όλες τις οπτικές γωνίες, ώστε να βγει άρτιο ένα αποτέλεσμα!

Ποια είμαι εγώ που θα κρίνω; Απλά μεταφέρω την είδηση…. τα σχόλια δικά σας!

Exit mobile version