Site icon Hallocy

Φωτιές Αττική: Την Τρίτη κηδεία της μητέρας του βρέφους! Η έκκληση της οικογένειας….

Η Μαργαρίτα υπέκυψε στα τραύματά της, όπως έγινε γνωστό χθες, μεγαλώνοντας έτσι τη λίστα των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Η ιστορία αυτής της οικογένειας έχει συγκλονίσει

Η 35χρονη έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά λίγες μέρες πριν, την 23η Ιουλίου, είχε δώσει ακόμη μεγαλύτερη μάχη, προκειμένου να σώσει τον 6 μηνών γιο της. Διαβάστε παρακάτω…

Ο άντρας της, πυροσβέστης, στο επάγγελμα, έσβηνε τις φωτιές στα πύρινα μέτωπα, όταν η κοπέλα έπεσε στη θάλασσα, κρατώντας το μωρό τους στην αγκαλιά, για να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα.

Την Τρίτη θα αποχαιρετήσουν την 35χρονη Μαργαρίτα, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι. Μέσω δικηγορικού γραφείου, η οικογένεια μεταφέρει την επιθυμία της να γίνει η κηδεία χωρίς την παρουσία των ΜΜΕ.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι

Σας ανακοινώνω την αμέσως κατωτέρω βούληση της οικογένειας Ανδρέα Δημητρίου και Χαράλαμπου Διονυσιώτη, που έχει ως εξής:

Την Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 και ώρα 12:00 θα αποχαιρετίσουμε την Μαργαρίτα μας που ήταν και αυτή ένα από τα τραγικά θύματα στο Μάτι.

Η επιθυμία μας είναι να γίνει η τελετή χωρίς την, με οποιονδήποτε τρόπο, παρουσία εκπροσώπων οιουδήποτε ΜΜΕ και για όσο αυτή διαρκέσει.

Παρακαλούμε ιδιαίτερα να γίνει απολύτως σεβαστή η επιθυμία μας αυτή, διαφορετικά θα προβούμε στα νόμιμα».

Exit mobile version