Site icon Hallocy

The Voice: Η αποχώρηση του Μουζουράκη, η γκρίνια, ο αντικαταστάτης και το American dream! – Όλο το παρασκήνιο

Το “The Voice” ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα είναι στον “αέρα” αλλά η γκρίνια στους διαδρόμους του καναλιού καλά κρατεί!

Γιατί συμβαίνει αυτό; Τα πράγματα είναι απλά και θα σας τα εξηγήσω αμέσως!

Το πρόγραμμα την προηγούμενη σεζόν σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ “πετούσαν” στα σύννεφα με το που έπαιρναν στα χέρια τους τις τηλεθεάσεις!

Μάλιστα ήταν τέτοια η επιτυχία του προγράμματος που οι υπεύθυνοι δεν ήθελαν με τίποτα να αλλάξουν το παραμικρό για να μην χαλάσει η… μαγιά! Γι’αυτό και είχαν φροντίσει να δώσουν τα χέρια με τους αγαπημένους κριτές ώστε να εξασφαλίσουν πως και τη νέα χρονιά θα κάθονται στις θέσεις τους έτοιμοι να πατήσουν το buzzer!

Όμως τα σχέδια τους χάλασαν όπως επίσης και η παρέα των κριτών και αυτό έφερε γκρίνια στο κανάλι. Το πρόγραμμα φυσικά και δεν κινδυνεύει και θα βγει κανονικά στον “αέρα” την επόμενη τηλεοπτική χρονιά όμως θα έχει ορισμένες αλλαγές εξαιτίας του Πάνου Μουζουράκη.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανοίξει τα “φτερά” του στην Αμερική και ήδη έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις για συμμετοχές σε ταινίες τις οποίες δεν μπορεί να απορρίψει έτσι απλά! Οι πληροφορίες μου όμως λένε πως η παραγωγή του “χρεώνει” πως τους “κρέμασε” και πως δεν φέρθηκε σαν επαγγελματίας αφού είχαν δώσει τα χέρια.

Οι υπεύθυνοι έχουν προβληματιστεί γιατί ο αντικαταστάτης του εκρηκτικού Πάνου Μουζουράκη θα πρέπει να είναι ένα άτομο εξίσου εκρηκτικό και με καλή “ατάκα” και φυσικά απίστευτο χιούμορ. Μα πάνω απ’ όλα θα πρέπει να ταιριάξει με τους υπόλοιπους κριτές…

Φυσικά και δεν είναι εύκολο όμως για να λέμε όμως και του…στραβού το δίκιο, ο Πάνος δεν θα μπορούσε να μην κυνηγήσει το όνειρο του στην Αμερική! Είναι ένας καλλιτέχνης με πολλά ταλέντα και θα ήταν αμαρτία να μην δοκιμάσει την τύχη στην… αλλοδαπή!

Exit mobile version