Site icon Hallocy

Η μεγάλη «μπίζνα» Χρηστίδου – Μαραντίνη! Οι προκλητικές διακοπές και το κράξιμο άνευ προηγουμένου!

Πολλές φορές έχουμε ασχοληθεί με θέματα επικαιρότητας αλλά αυτή δεν θα είναι μια τέτοια συζήτηση (χιούμορ)! Το σημερινό μας θέμα λοιπόν έχει να κάνει με το ζεύγος Μαραντίνη που εδώ και λίγο καιρό έχει καταφέρει να ξαναέρθει στο επίκεντρο της προσοχής! 


Η Σίσσυ που πλέον απέχει από τα τηλεοπτικά και ο Θοδωρής Μαραντίνης που έκανε το μεγάλο μπαμ μέσω show που αγαπήσαμε, πλέον έχουν δει τις μετοχές τους να ανεβαίνουν και να χτυπάνε ταβάνι! Ο λόγος; Τα social media! Μην ξεχνάτε πως πλέον όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στη δυναμική που έχουν τα social media ώστε να προωθηθούν. Η Σίσσυ, έχει ανοίξει το δικό της κανάλι στο Youtube και πλέον όπως ,αναφέρει και η ίδια είναι «καναλάρχισσα»! Το εν λόγω κανάλι έχει πάνω από 136.000 συνδρομητές και το ζευγάρι αποφάσισε να επεκτείνει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες!

Πρόσφατα λοιπόν άνοιξαν μαζί ένα ακόμη κανάλι, στο οποίο γυρίζουν και προβάλλουν βίντεο σε… greeklish και γυρνούν όλη την Ελλάδα κάνοντας τις ομορφιές της γνωστές σε όλο το κόσμο. Και θα μου πείτε τώρα πού είναι το κακό; Το ζουμί λοιπόν (και το μεμπτόν του θέματος αν θέλετε) είναι πως ότι βλέπουμε στο Visit My Greece, από τις διακοπές, τη διαμονή, το τι τρώνε και το τι… πίνουν είναι πληρωμένα από μεγάλη πολυεθνική εταιρία! Και να σου τα ξενοδοχεία, και να σου οι σουίτες και να σου τα ταξιδάκια κάθε τρεις και λίγο!

Και μετά να σου και οι φωτό στο κρεβάτι, στο αεροπλάνο, στην θάλασσα, στο μπάνιο (του σπιτιού τους)! Ε λοιπόν προσωπικά σαν Vanda εμένα αυτό με ξεπερνάει! Διότι φυσικά δεν είναι κακό να κάνεις το επάγγελμα του Youtuber και του infuencer (ναι ακόμα για τη Σίσσυ και το Θοδωρή μιλάμε) αλλά είναι κακό να λες φύκια και μετά όταν σε κράζουν παντού τσουπ να βάζεις ξαφνικά κάτω από την περιγραφή των βίντεο sposored by… κ.ο.κ! Εξάλλου μην γελιόμαστε, κανένας από την Ελλαδίτσα μας σχεδόν δεν είναι τόσο γνωστός ώστε να κάνει βίντεο στα Αγγλικά για να τον παρακολουθούν εκτός αν μιλάμε για Ρουβά, Παπαρίζου, Βανδή και Βίσση!


Εγώ λοιπόν έχω την εξής απορία: Ξέρουν το Θοδωρή ή την Σίσσυ αντίστοιχα στη παγκόσμια αγορά, ώστε να δημιουργηθεί η ανάγκη για βίντεο στα αγγλικά; Επιπλέον έχω άλλη μια απορία: Η Σαντορίνη, η Πάρος και το τεράστιο super lux resort & spa στο Πόρτο Χέλι που επισκέφθηκε πρόσφατα το ζευγάρι είχαν επιπλέον ανάγκη διαφήμισης;

Η δική μου άποψη είναι ότι σε τέτοιους πολύ δύσκολους καιρούς καλό θα είναι η σιωπή να μην διαρκεί δύο – πέντε – εφτά ημέρες, αλλά την ίδια ώρα που υπάρχουν οικογένειες που δεν πάνε πουθενά διακοπές λόγω κρίσης, κάποιοι που έχουν την δυνατότητα να το κάνουν, αυτό, να μην προκαλούν φωτογραφιζόμενοι μέχρι και στο lux κρεβάτι τους.

Ωστόσο, αν πράγματι το ζευγάρι έκανε αυτό το κανάλι, για να προβάλλει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα και όχι για να προσθέσει χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό, τότε όχι απλά πάω πάσο αλλά τους στηρίζω και με το παραπάνω.

Εξάλλου η αυτοπεποίθηση είναι σιωπηλή, η ανασφάλεια κάνει πάντα θόρυβο!

Το κράξιμο άνευ προηγουμένου

Κάθε τους φωτογραφία, το τελευταίο διάστημα προκαλεί κράξιμο! Ειδικά οι φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται στο κρεβάτι, φάνηκαν να είναι οι… αγαπημένες των διαδικτυακών τους φίλων!

Η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια μόδας έφαγε το κράξιμο του αιώνα για την ολίγον άτυχη επιλογή της και στο Instagram τη στόλισαν κανονικά!

 

 

Exit mobile version