Site icon Hallocy

Power of love: Ο Χωρισμός Νατσάκου-Μαρίνας και οι «άκυρες» δηλώσεις. Τι συνέβη τελικά;

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Δευτέρας ο χωρισμός του Αλέξανδρου Νατσάκου και της Μαρίνας Βεάζογλου.

Ποιοι είναι αυτοί; Μα το ζευγαράκι που γνωρίσαμε τον περασμένο χειμώνα μέσα από το reality του ΣΚΑΙ, Power Of Love. Τι και αν μετά το τέλος του παιχνιδιού συνέχιζαν να διαφημίζουν τον έρωτα τους στα social media, το «εργάκι» τελείωσε μια και καλή.

Το γεγονός έκανε γνωστό η Μαρίνα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram. Όπως αποκάλυψε, χώρισαν πριν δύο μέρες και θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της. «Επειδή με ρωτάτε από χθες, με τον Αλέξανδρο έχουμε χωρίσει από προχθές. Να είστε καλά για το ενδιαφέρον σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αλήθεια τι συνέβη το τόσο σοβαρό, ώστε να θέλει να επικοινωνήσει τον χωρισμό τις στα πρώτα εικοσιτετράωρα;

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Νατσάκος την περασμένη βδομάδα παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό DownTown, στην οποία δήλωνε ακόμη ερωτευμένος με την Μαρίνα και πρόθυμος να μετακομίσει στην Αθήνα για πάρτη της.

«Τη βλέπω σοβαρά, την αντιμετωπίζω ως σύντροφό μου κι εκείνη το ίδιο. Την εκτιμώ, την αγαπώ, είμαι ερωτευμένος μαζί της και τη θαυμάζω! Αμοιβαίο είναι. Τώρα, τα υπόλοιπα θα φανούν στο μέλλον. Για τη Μαρίνα θα μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα. Έχω δουλειά στο Ηράκλειο, αλλά θέλω να είμαι κοντά στην κοπέλα μου, οπότε θα κάνω μία νέα αρχή στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά ο Νατσάκος. Λίγο άκυρες οι δηλώσεις του τελικά ε;

Exit mobile version