Site icon Hallocy

Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό… Ξεψύχησε στο Νοσοκομείο 8χρονο αγγελούδι

Τραγική είδηση… «Έσβησε» μόλις στα 8 του χρόνια παιδάκι στη Λεμεσό.

Δύσκολες ώρες για οικογένεια αλλοδαπών που θρηνεί το χαμό του μικρού του αγγέλου που «έσβησε» στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, η μητέρα μετέφερε προχθές γύρω στις 7 και 30 το παιδί της στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Λεμεσού με υψηλούς πυρετούς. Οι γιατροί προχώρησαν αμέσως με εισαγωγή και με ταχείς διαδικασίες λόγω της κατάσταση του, το παιδί μεταφέρθηκε στο παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου για νοσηλεία. Γύρω στις 10 το βράδυ, κατόπιν δικής της επιθυμίας και αφού υπέγραψε σχετικό έγγραφο ώστε να του δοθεί εξιτήριο, η μητέρα μετέφερε το παιδί πίσω στην οικία τους.

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα επέστρεψε στο Νοσοκομείο Λεμεσού με το παιδάκι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών που ενήργησαν άμεσα, το παιδάκι κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδάκι υπέστη σηπτικό σοκ και είχε πολύ χαμηλούς σφυγμούς. Σηπτικό σοκ είναι η κατάσταση που συμβαίνει ως επιπλοκή λοίμωξης.

Όπως πληροφορούμαστε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, που αναμένεται να καταδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου παιδιού, θα διενεργηθεί από ιατροδικαστή αύριο.

cyprustimes.com

Exit mobile version