Site icon Hallocy

«Μίλησε» η νεκροτομή για τον θάνατο του Χριστόφορου Χριστοφόρου – Το μοιραίο λάθος του 62χρονου

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (9.8.2018) η νενομισμένη νεκροτομή στον άτυχο 62χρονο Χριστόφορο Χριστοφόρου που έχασε τη ζωή του στον Ακάμα, στη θαλάσσια περιοχή του Blue Lagoon.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη, ο οποίος εκπροσωπούσε την οικογένεια στη διαδικασία που διενεργήθηκε μαζί με την Ελένη Αντωνίου, ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε πνιγμό, συνεπεία πνευμονοπάθειας.

Σύμφωνα με τον κ. Ματσάκη, ο 62χρονος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τους πνεύμονες του και του είχε υποδειχθεί να μην μπει στο νερό.

Ο Χριστόφορος Χριστοφόρου, 62 ετών, από το Μαρώνι, εντοπίστηκε αναίσθητος στη θαλάσσια περιοχή του Blue Lagoon στον Ακάμα τη Δευτέρα (6.8.2018).

Ο άτυχος 62χρονος βρισκόταν μαζί με τη συμβία και την 14χρονη κόρη του σε σκάφος αναψυχής, το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Λατσί – Ακάμα, με στάση για κολύμπι στο Blue Lagoon.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 18:30 o 62χρονος, ενώ κολυμπούσε, αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Μεταφέρθηκε με ταχύπλοο σκάφος στο λιμανάκι Λατσιού και από εκεί με ασθενοφόρο που κλήθηκε στην σκηνή στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατο του.

Exit mobile version