Site icon Hallocy

Άνθιμος Ανανιάδης: Η Hμίγuμνη Φωτογραφία του και το μήνυμα όλο Νόημα μετά τον Καβγά με τη Γαζή

Και ενώ παραμένει θολό τοπίο για το τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη μητέρα του παιδιού του Μαρία-Νεφέλη Γαζή, ο ηθοποιός ποζάρει και δείχνει σε πολύ καλή φόρμα στέλνοντας ένα μήνυμα όλο νόημα μέσα από το instagram.

«Για εμένα υπάρχει μονο το ταξίδι στα μονοπάτια που έχουν καρδιά,σε οποιοδήποτε μονοπάτι μπορεί να έχει καρδιά. Εκεί ταξιδεύω και η μόνη πρόκληση που αξίζει είναι να τα βίωσω όλα μέχρι τέλους. Κοιτάζοντας,κοιτάζοντας με κομμένη την ανάσα» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε και απεικονίζει τον ίδιο με… 6 pack και μία φίλη του, προφανώς και εκείνη αθλήτρια.

Μάλιστα στα hashtags κάνει λόγο για ημέρα προπόνησης χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει σε ποιο άθλημα ακριβώς. Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως οι φουρτούνες, τουλάχιστον προς το παρόν, φαίνεται να έχουν απομακρυνθεί, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει ποια είναι η πραγματική σχέση, πλέον, του ηθοποιού με τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον γιο του ο οποίος είναι πλέον σχεδόν τεσσάρων μηνών. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε.

Exit mobile version