Hallocy

Αυτός είναι ο άρρωστος «ιερέας» που στέλνει χυδαία μηνύματα στο Facebook

Είναι γεγονός πως η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εκτός από πολλά καλά έφερε μαζί της και πολλά κακά. Τι εννοώ; Ότι πλέον αν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, ο καθένας μπορεί να έχει την πρόσβαση να συνομιλήσει μαζί σου.

Έτσι πολλοί επιτήδειοι βρίσκουν την ευκαιρία να παρενοχλούν κόσμο ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για ανθρώπους, οι οποίοι εξαπατήθηκαν μέσα από τα social media.

Ένα τέτοιο περιστατικό καταγγέλλει χρήστης του Facebook σε ανάρτηση που έχει κάνει. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως κάποιος με την μάσκα του ιερέα στέλνει ακατάλληλα μηνύματα. ( είναι βέβαιο πως κάνει χρήση της φωτογραφίας για να κρύψει απο πίσω την πραγματική του ταυτότητα και ουδεμια σχέση έχει η φωτογραφία που έχει στο ψεύτικο προφίλ)

«Είναι επικίνδυνος μην του απαντάτε στα μηνύματα που σας στέλνει. Λέει ότι είναι πάτερ δήθεν αλλά κρύβεται άλλο άτομο από πίσω, πολύ πιθανόν αρρωστημένο μυαλό» έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ δημοσίευσε μια εικόνα από τα μηνύματα που έλαβε.
Δείτε τη φωτογραφία:

Exit mobile version