Site icon Hallocy

Πρωταράς: 3,5 ετών αγοράκι υπέστη ηλεκτροπληξία σε πεζόδρομο

Όπως φαίνεται αν δεν γίνει το κακό τίποτα δεν “δουλεύει” σωστά.

Ευτυχώς μερικές φορές που υπάρχουν διάφορα γκρουπ στο Facebook, και έρχονται στο φως της δημοσιότητας προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν διάφοροι δήμοι. Το χειρότερο όμως είναι όταν έχουν να κάνουν με την υγεία μας και τα αρμόδια τμήματα είτε σε στέλνουν ο ένας στον άλλον είτε δεν ανταποκρίνονται καν.

Αυτή τη φορα είδε το φως της δημοσιότητας καταγγελία πολίτη, που ενώ βρισκόταν σε παραλία του Πρωταρά το 3,5 ετών αγοράκι του έπαθε ηλεκτροπληξία.

Όπως έγραψε ο πατέρας του μικρού, αργά το απόγευμα της 15ης Αυγούστου και ενώ πήγαν να καθαρίσουν τα πόδια τους από τους άμμους, είχε βάλει το μωρό να καθίσει στο πεζούλι, ούτως ώστε να φορέσει τα παππούτσια του. Μόλις το παιδί ακούμπησε το πεζούλι έπαθαν και οι δυο ηλεκτροπληξία. Ο πατέρας περίγραψε χαρακτηριστικά: “Μας χτυπησε το ηλεκτρικο ρευμα γιατι πιθανον να υπαρχει απώλεια ρευματος απο καποιο φωτιστικο που βρισκεται στον πεζοδρομο. Μολις καταλαβα οτι κατι συμβαινει, αγκαλιασα το μωρο, επειδη ομως ημουν βρεγμενος με κλωστησε το ρευμα, καταφερα ομως να απομακρινω τον γιο μου. Το μωρο επαθε σοκ και πονουσε τα δακτυλα των ποδιων του. Εγω ενιωθα μουδιασμα στο αριστερο μου χερι”.

‘Οπως αναφέρει ο πατέρας αμέσως ενημέρωσαν το προσωπικο του εστιατορίου, οι οποιοι τους παρέπεμψαν στον Δήμο Παραλιμνίου, αφού αυτός έχει την ευθύνη. Επιχείρησαν πολλές φορές να επικοινωνήσουν αλλά μάτεα, κανέις δεν απαντουσε τα τηλεφωνα. Στη συνέχεια θεώρησαν σωστό να επικοινωνήσουν με το Αρχηγειο της Αστυνομιας στην Λευκωσια για να τους ενωσει με τον αξιωματικο στον Αστυνομικο Σταθμο Παραλιμνιου, ο οποιος και τους παρέπεμψε και πάλι στον Δήμο Παραλιμνίου, δίνοντας ενα κινητο τηλεφωνο που ειναι για τα επειγωντα περιστατικα. Τελικα κανενας δεν απαντουσε τα τηλεφωνα.

Τα μέλη του γκρουπ σχολίασαν τη συγκεκριμένη δημοσίευση ποικιλοτρόπος, αφού άλλοι συμμερίζονται την αγωνία του πατέρα ο οποίος προτρέπει να προσέχουμε, άλλοι φταίνε τον άνθρωπο γιατί να βάλει το παιδί να καθίσει στο πεζούλι, και άλλοι απαντάνε ότι έχει ελεχθεί ο πεζόδρομος στις 13/08!

Μπορείτε να δείτε στην γκαλερί φωτογραφίες από το σημείο, και ελπίζουμε το πρόβλημα να ληθεί το συντομότερο!

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του:
“Καλημερα σας. Χθες το απόγευμα 14 Aug 2018 πηγαμε στην παραλια που βρίσκεται μπροστα απο το Polixenia isaak Restaurant στον Πρωταρά. Στις 19:50 περιπου βγηκαμε απο την θαλασσα και πηγαμε στην βρυση διπλα από τον πεζοδρομο για να καθαρισουμε τα ποδια μας απο τους άμμους. Εβαλα τον γιο μου (3.5 ετων) να καθισει στο σημειο που βλεπετε στις φωτογραφιες για να του φορεσω τα παππουτσια του, και μολις ακουμπισαμε το πεζουλι παθαμε ηλεκτροπληξια. Μας χτυπησε το ηλεκτρικο ρευμα γιατι πιθανον να υπαρχει απώλεια ρευματος απο καποιο φωτιστικο που βρισκεται στον πεζοδρομο. Μολις καταλαβα οτι κατι συμβαινει, αγκαλιασα το μωρο, επειδη ομως ημουν βρεγμενος με κλωστησε το ρευμα, καταφερα ομως να απομακρινω τον γιο μου. Το μωρο επαθε σοκ και πονουσε τα δακτυλα των ποδιων του. Εγω ενιωθα μουδιασμα στο αριστερο μου χερι. Αμεσως ενημερωσαμε το προσωπικο στο εστιατοριο, οι οποιοι οπως σωστα μας ειπαν οτι ο πεζοδρομος ανηκει στο Δημο Παραλιμνιου. Τηλεφωνησαμε 9 φορες στο 199 και κανενας δεν απαντουσε τα τηλεφωνα. Τηλεφωνησαμε στο Αρχηγειο της Αστυνομιας στην Λευκωσια για να μας ενωσει με τον αξιωματικο στον Αστυνομικο Σταθμο Παραλιμνιου, ο οποιος μας ειπε οτι ο πεζοδρομος εν δουλεια του Δημου Παραλιμνιου και μου εδωσε ενα κινητο τηλεφωνο που ειναι για τα επειγωντα περιστατικα. Τελικα κανενας δεν απαντουσε τα τηλεφωνα.
Ο συγκεκριμενος χωρος ειναι παγιδα για πολλα ατομα και ειδικα για πιαδια που καθονται για να φορεσουν τα παπουτσια τους.
Σημερα το πρωι μιλησα με τον ιδιοκτητη του εστιατοριου και εμεινα με το στομα ανοικτο . Μου ανεφερε το δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει, τηλεφωνησε ο ιδιος πολλες φορες στον Δημο Παραλιμνιου και στην πυροσβεστικη , αλλα δεν μπορουν να βρουν που ειναι το προβλημα. Επισης , τις προαλλες οπως μου ανεφερε, επαθαν βραχικυκλωμα και επιασαν φωτια

Ο γιος μου και εγω φτηνα την γλυτωσαμε . Ο χωρος παραμενει παγιδα για τους λουομενους της περιοχης. Οσοι βρισκεσται κοντα στην περιοχη προσεχετε και ειδικα τα μωρα σας γιατι με τοσο κοσμο αυτες τις μερες σε καποιον αλλον θα συμβει. Τελικα δεν καταφερα ακομα να επικοινωνησω με τον Δημο Παραλιμνιου. Πειτε σας παρακαλω τι πρεπει να καμω;”

πηγή: newsbomb.com.cy

Exit mobile version