Site icon Hallocy

«Power of Love”: Η Εξέλιξη του Κυριάκου. Απο «Κάγκουρας”, Παραμορφωμένος «Κλαρίνος”! [φωτο]

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι παίκτες του «Power Of Love», είχαν και έχουν την ανάγκη για αυτοπροβολή. Άλλωστε αν δεν έβραζαν για κάτι τέτοιο, δεν θα έμπαιναν στην διαδικασία να συμμετέχουν σε ένα τέτοιου είδους ριάλιτι, που δεν προβάλλει κάποιο ταλέντο, αλλά καθαρά προσωπικότητα.

Ένας από τους παίκτες ήταν και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, χαϊδευτικά «Κούλης” ο οποίος στο παρελθόν είχε μια πολύ διαφορετική εμφάνιση. Ωστόσο, έβαλε τα δυνατά του και αποφάσισε να αλλάξει. Γυμνάστηκε πολύ και άλλαξε το στυλ του από «κάγκουρας» σε «κλαρινογαμπρός». Και μαγκιά του… Βλέπετε είναι ωραίο, οι άνθρωποι να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να μην μένουν με απωθημένα.

Ωστόσο, καμιά φορά αυτή η αλλαγή κουβαλά μαζί της την υπερβολή. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έπαθε και ο Κυριάκος, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, ο συνδυασμός του υπερβολικά γυμνασμένου κορμιού του, με το χρώμα του δέρματος του και το ύφος του τον κάνουν να μοιάζει σαν… εξωγήινος. Κυριάκο το νού σου… Μας τρόμαξες…

Αδερφέ χαλάρωσε λίγο με τις πρωτεϊνες τα φίλτρα και τα κουμπιά γιατί θα σκάσεις…

Exit mobile version