Site icon Hallocy

Αδιανόητο αμόκ στην Πάφο! Ο 40χρονος ανέκοψε 23χρονη οδηγό και την σακάτεψε στο ξύλο για μια προσπέραση

Η Αστυνομική Δ/νση Πάφου διερευνά υπόθεση εξύβρισης, ξυλοδαρμού και πραγματικής σωματικής βλάβης κατά 23χρονης από 40χρονο, αμφότεροι κάτοικοι Πάφου.
Βάσει των πληροφοριών του ανταποκριτή του Σίγμα στην Πάφο, Μάριου Ιγνατίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (19/8) την ώρα που η νεαρή κοπέλα οδηγούσε το όχημά της στο δρόμο Μανδριών-Πάφου προς Γεροσκήπου με συνεπιβάτη φιλικό της πρόσωπο, ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν πίσω της, οδηγούμενο από τον 40χρονο κατηγορούμενο, βάσει της καταγγελίας, αποπειράθηκε να την προσπεράσει, εντούτοις φάνηκε να πλησιάζει απειλητικά με το όχημά του το δικό της, με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκαστεί να επιταχύνει το δικό της όχημα, προκειμένου να αποφύγει τυχόν σύγκρουση.

Εν συνεχεία όμως, μετά από λίγο, βάσει της υποβληθείσας καταγγελίας, ο 40χρονος παρά τον κυκλικό κόμβο Γεροσκήπου, με κατεύθυνση προς Πάφο, ο 40χρονος την προσπέρασε και απότομα της έκλεισε τον δρόμο εξαναγκάζοντας την 23χρονη οδηγό να πατήσει φρένο και να σταματήσει την πορεία της.

Εν συνεχεία ο 40χρονος, εξήλθε με βίαιο τρόπο από το όχημά του ξεκινώντας να εξαπολύει αδιανόητες ύβρεις εναντίον της κοπέλας, ενώ της ζήτησε να του παραδώσει την άδεια οδήγησής της, λες και ήταν αστυνομικός σε έλεγχο!

Σαν να μην έφταναν αυτά, αυτός εν συνεχεία άρπαξε τα κλειδιά του οχήματός της πετώντας τα στην άσφαλτο!

Τότε ο 40χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κατελήφθη από αμόκ, αρχίζοντας να κτυπά την 23χρονη στο κεφάλι και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός της, επιφέροντάς της τραυματισμούς.

Η νεαρή διακομίσθηκε εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει χτυπήματα και εκδορές σε πολλά σημεία του σώματός της. Εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έγινε εισαγωγή για προληπτικούς λόγους.

Εις βάρος του 40χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το οποίο εκτελέστηκε χθες Κυριακή οπότε και ο εν λόγω κύριος οδηγήθηκε στα κρατητήρια προκειμένου να δώσει και κατάθεση.

Την υπόθεση εξετάζει ο Κεντρικός Σταθμός Πάφου.

Exit mobile version