Site icon Hallocy

Λευκωσία: Έσφαξε σκυλάκι με κουζινομάχαιρο γιατί δάγκωσε το παιδί της, 42χρονη

Μια φρικιαστική υπόθεση εκτυλίχθηκε στη Λευκωσία όταν 42χρονη αλλοδαπή έσφαξε με κουζινομάχαιρο σκυλάκι γειτόνισσας της γιατί αυτό δάγκωσε τον 10χρονο γιο της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», την 10 Φεβρουαρίου 2017 το σκυλάκι δάγκωσε τον γιο της 42χρονης και την επόμενη μέρα η γυναίκα πήγε στην οικία της γειτόνισσας της για να συζητήσουν για το θέμα. Τότε το σκυλάκι άρχισε να γαβγίζει και η ιδιοκτήτρια του το μετέφερε στην κουζίνα.

Τότε η 42χρονη που κουβαλούσε μαζί τις δύο κουζινομάχαιρα ακολούθησε την γυναίκα και επιτέθηκε στο σκυλί με αποτέλεσμα να του καταφέρει δύο τραύματα στο σώμα. Αυτό είχε ως συνέπεια το τετράποδο να βρει φρικτό θάνατο.

Την έσωσε ο αυτισμός και τα ψυχολογικά
Η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου η 42χρονη παραδέχθηκε ενοχή για το περιστατικό, όμως της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 μηνών με τριετή αναστολή.

Ο έγινε γνωστό στο δικαστήριο η 42χρονη πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλεύτηκε το 2012 στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, ενώ είναι εθισμένη στο αλκοόλ. Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι την ώρα που έσφαξε το σκυλάκι τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.Εκτός από αυτά όμως, η 42χρονη έχει δύο παιδιά 12 και 10 ετών τα οποία έχουν αυτισμό.

Εις γνώσιν του Γραφείου Ευημερίας
Η κατάσταση της οικογένειας της 42χρονης, είναι εις γνώσιν του Γραφείου Ευημερίας. Η γυναίκα είναι χωρισμένη και εργάζεται περιστασιακά ως καθαρίστρια, ενώ λαμβάνει επίδομα 800 περίπου ευρώ για την κατάσταση της υγείας του 10χρονου γιου της που έχει μιας πιο σοβαρής μορφής αυτισμό. Στην έκθεση του Γραφείου σημειώνεται ότι η 42χρονη έχει έρθει στην Κύπρο το 2013, όμως δεν έχει μάθει ελληνικά με αποτέλεσμα να μένει σχεδόν όλη τη μέρα στο σπίτι και να αισθάνεται ανήμπορη και απομονωμένη.

Για την επιβολή της ποινή ο δικαστής της υπόθεσης έλαβε υπόψιν το μεμονομένο του συμβάντος, την συναισθηματική φόρτιση της κατηγορούμενης, τις επιδράσεις του αλκοόλ, αλλά και το λευκό ποινικό της μητρώο.

reporter.com.cy

Exit mobile version