Hallocy

Πατέρας μαχαίρωσε και σκότωσε τον 16 μηνών γιο και φώναζε «ο Ιησούς έρχεται»

Ένα αγόρι ηλικίας 16 μηνών από το Τέξας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από το βίαιο πατέρα του.

Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε το όνομα του θύματος, το οποίο είναι Ashton Ness, αλλά όχι την αιτία του θανάτου του.

Η αστυνομία στο Lewisville δεν έχει εντοπίσει τον πατέρα του Ashton.

Ο άντρας νοσηλεύτηκε μετά από πυροβολισμό στο πόδι που δέχθηκε από έναν γείτονα, ο οποίος προσπάθησε απεγνωσμένα να σταματήσει τη βίαια επίθεσή του και να σώσει το μωρό.

Ο πατέρας, σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκε στο παιδί ουρλιάζοντας «ο Ιησούς έρχεται».

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Lewisville, Mike Lane, δήλωσε στο DallasNews.com ότι δεν δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα του ύποπτου εν αναμονή της μεταφοράς του στη φυλακή επειδή το νοσοκομείο όπου θεραπεύεται δεν θεωρείται υψίστης ασφαλείας.

Ένας λογαριασμός στα social media αποκαλύπτει ότι μόλις πέντε ημέρες πριν από τη φρικτή δολοφονία, ο πατέρας έκανε μία δημοσίευση σχετικά με την οικογένειά του και τη χριστιανική του πίστη.

“Αγαπώ την οικογένειά μου! Όλοι μας είμαστε δεμένοι με τον Ιησού Χριστό, γιατί είναι πολύ καλύτερος από τη μαγεία. Χριστέ μου, σ ‘αγαπώ τόσο πολύ,” έγραψε.

Οι γείτονες James Ellis και Jolyn Zapatos δήλωσαν στο CBS DFW ότι ο άνδρας έριξε το γιο του στο έδαφος και στη συνέχεια γονάτισε δίπλα του, έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι και του το έχωσε στην κοιλιά.

Ένας γείτονας, παρακολουθώντας από ένα μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου, πυροβόλησε τον πατέρα στο πόδι για να σταματήσει τη φρικτή επίθεση.

Τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου ο Ashton υπέκυψε στα τραύματά του.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, το παιδί φώναζε κλαίγοντας «Θέλω να δω τη μαμά μου».

Η μητέρα του Ashton, Alex Murphy, η οποία εργαζόταν τη στιγμή του τραγικού συμβάντος, δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με το παιδί της, γράφοντας στη λεζάντα: «Θα σε αγαπώ για πάντα».

Exit mobile version