Hallocy

Οι δύο παιδεραστές που βίασαν και βασάνισαν 8χρονο κορίτσι καταδικάστηκαν να κρεμαστούν δημόσια

Δυο βιαστές παιδιών από την Ινδία που βασάνισαν ένα κορίτσι οκτώ ετών και έκοψαν το λαιμό του καταδικάστηκαν σε δημόσιο κρέμασμα.

Ο 20χρονος Irfan Mewati και ο 24χρονος Asif Mewati, απήγαγαν το παιδί έξω από το σχολείο του στο Mandsaur καθώς περίμενε τον πατέρα του.

Πήραν τη μικρή σε ένα απομονωμένο σημείο όπου την βίασαν και ακρωτηρίασαν μέρη του σώματος με ένα μαχαίρι, πριν προσπαθήσουν να κόψουν το λαιμό της και να διαφύγουν.

Η ζωή του κοριτσιού σώθηκε από τους ντόπιους που την βρήκαν και την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη.

Ο κόσμος φώναζε «θάνατο στους βιαστές» μετά τη βίαιη επίθεση στην κεντρική πολιτεία της Madhya Pradesh.

Οι άνδρες καταδικάστηκαν την Τρίτη βάσει ενός νέου νόμου που επιτρέπει την ταχεία δίκη και τη θανατική ποινή για βιαστές παιδιών.

Η τελευταία εκτέλεση για βιασμό ήταν πριν από 14 χρόνια στην Καλκούτα, στην ανατολική Ινδία. Ο Dhananjay Chatterjee, κρεμάστηκε το 1990 για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού.

Η σεξουαλική βία είναι έντονη στην Ινδία, με σχεδόν 40.000 περιπτώσεις βιασμών να έχουν αναφερθεί μόνο το 2016. Οι ακτιβιστές λένε ότι αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Η Ινδία αποτέλεσε το επίκεντρο της διεθνούς προσοχής το 2012, όταν ο βιασμός και η δολοφονία μιας φοιτήτριας σε ένα λεωφορείο στο Δελχί προκάλεσε εθνικές διαμαρτυρίες και τόνισε σε όλα τα πρωτοσέλιδα τη συχνότητα και της σeξουαλικής βίας στη χώρα.

Exit mobile version