Site icon Hallocy

Τέλος η εκπομπή – τέλος και ο έρωτας για Στέλλα Μιζεράκη – Πάνο Ζάρλα;

Πώς συνδέονται τα δύο.

Εδώ και εβδομάδες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στο ShowTime Cy, το οποίο σπάνια πέφτει έξω σε θέματα του «Power of Love», για το πιο αγαπημένο ζευγάρι του reality σχέσεων του ΣΚΑΪ, τον Πάνο Ζάρλα και τη Στέλλα Μιζεράκη και την αρνητική πορεία της σχέσης τους τον τελευταίο καιρό.

Οι δύο νικητές του παιχνιδιού, σύμφωνα με το σάιτ, δεν είναι πια μαζί αλλά δεν επιβεβαιώνουν τίποτα καθώς πρέπει για αυτό το διάστημα να συνυπάρχουν σαν τηλεοπτικό ζευγάρι για τις ανάγκες της καλοκαιρινής τους εκπομπής «Σκάσε και Κολύμπα».

Στις πληροφορίες και τις φήμες αυτές έρχονται να προστεθούν και εκείνες του wifinews το οποίο αναφέρει πως η εκπομπή του ζευγαριού δεν πρόκειται να ανανεωθεί και η τηλεοπτική τους παρουσία θα λάβει τέλος μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Σκάσε και Κολύμπα».

Τα νούμερα που σημείωσε η εκπομπή στην στείρα καλοκαιρινή περίοδο δεν ήταν καθόλου απογοητευτικά αλλά δεν ήταν και σε τέτοια επίπεδα ώστε το ζευγάρι να θεωρηθεί ανταγωνιστικό προς τους παρουσιαστές που θα λάβουν θέση στην εκκίνηση της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, το φινάλε της εκπομπής θα σημάνει και το οριστικό τέλος στη σχέση των δύο πρώην παικτών. Από τον πιθανό γάμο στον πιθανό οριστικό χωρισμό δηλαδή.

Exit mobile version