Hallocy

Τελικά Δεν ήταν Ατύχημα… Δείτε ΤΙ Κρύβεται Πίσω την Τεράστια Ουλή, στο Πρόσωπο της Κέιτ Μίντλετον

Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά μπορούμε όλοι να παραδεχτούμε πως η Κέιτ Μίντλετον πλησιάζει πολύ στην τελειότητα.

Η Δούκισσα του Cambridge είναι όμορφη, έξυπνη, στιλάτη, φιλάνθρωπη, καθώς και δοτική μητέρα και σύζυγος.

Ωστόσο, έχει ένα μικρό ψεγάδι.

 

Μπορεί να μην το έχετε παρατηρήσει, αλλά η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας έχει μία ουλή στα πλάγια του κεφαλιού της που σχεδόν πάντα κρύβει πολύ καλά με τα μαλλιά της.

Πρώτη φορά την παρατήρησαν το 2011 και πολλοί νόμιζαν πως ήταν λόγω αποτυχίας εξτένσιον. Φαίνεται όμως πως αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Τελικά, το παλάτι του Kensington αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και αποκάλυψε γιατί η Κέιτ έχει αυτή την ουλή στο πρόσωπο.

«Η ουλή σχετίζεται με μία επέμβαση που έκανε όταν ήταν ακόμα παιδί,» είπε ένας εκπρόσωπος του παλατιού.

Αυτό όμως ξύπνησε την περιέργεια πολλών που ήθελαν να μάθουν γιατί χρειαζόταν την επέμβαση. Το παλάτι αρνήθηκε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις λέγοντας πως το θέμα είναι προσωπικό.

Ούτε η Κέιτ, ούτε η οικογένειά της έχουν μιλήσει για τις φήμες και δεν την κατηγορούμε αφού δεν οφείλει σε κανέναν να δώσει εξηγήσεις για το ιατρικό ιστορικό της.

Ενώ η Κέιτ δεν αποκαλύπτει την ουλή της δημοσίως, ο Δούκας του Cambridge δεν κρατάει την δική του ιστορία μυστική. Αποκάλυψε σε μία συνέντευξη το 2009 πως την απέκτησε αφού χτύπησε από ένα μπαστούνι του γκολφ όταν ήταν 13.

Exit mobile version