Hallocy

Αυτό δεν ξανάγινε – Ο σύντροφος Κύπριας παρουσιάστριας της έστειλε on air το διαζύγιο του και εκείνη μας το έδειξε – Βίντεο

Η Θέκλα Πετρίδου λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο ΣΙΓΜΑ αποκαλύπτεται. Οι κατηγορίες, η συνεργασία με τη Μενεγάκη και η ομολογία πως έκανε σχέση με τον αρραβωνιαστικό της ενώ ήταν παντρεμένος

Η εξομολόγηση που έκανες στην εκπομπή της ότι παντρεύτηκες, γιατί ήθελες να κάνεις σεξ, έκανε τον γύρο του πανελληνίου. Ποιες αντιδράσεις εισέπραξες από τον κόσμο ή τον πρώην άνδρα σου;
Προσωπικά δεν έχω εισπράξει καμιά αντίδραση ούτε από τον κόσμο ούτε από τον πρώην άνδρα μου. Ο πατέρας των παιδιών μου με γνωρίζει καλά και με έχει ακούσει κι άλλες φορές να το λέω αυτό. Ο μόνος που ενοχλήθηκε λίγο, όχι από τα δημοσιεύματα, αλλά ακούγοντάς το στην εκπομπή, είναι ο πατέρας μου, ο οποίος στεναχωριέται, όταν αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο της ζωής μου, γιατί άθελά του, με τη συντηρητικότητά του, λέει πως με έσπρωξε στο να πάρω ανώριμη απόφαση για γάμο. Δεν του αρέσει ίσως και ο ωμός τρόπος, με τον οποίο λέω την αλήθεια. Γνωρίζει, όμως, πολύ καλά πως έτσι είμαι, έτσι ήμουν από μωρό και πως δεν έχω καμιά κακή πρόθεση. Εξάλλου, συχνά διαχωρίζουμε πως αυτός είναι θεολόγος και ιερέας και εγώ ψυχολόγος. Έχουμε εντελώς διαφορετική θέση και χώρο στον κόσμο. Δεν μπορούμε να ταυτιζόμαστε σε όλες τις απόψεις μας. Παρ’ όλα αυτά αγαπιόμαστε βαθιά.

Είσαι αρραβωνιασμένη και μαθαίνω πως παντρεύεσαι. Ισχύει αυτό και πες μας αν όρισες ημερομηνία γάμου!
Και αρραβωνιασμένη είμαι ναι, και θα παντρευτώ μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ημερομηνία γάμου δεν ορίσαμε ακόμη, επειδή περιμένουμε και το πολιτικό διαζύγιο του Παναγιώτη. Αρραβωνιαστήκαμε μόλις οριστικοποιήθηκε το θρησκευτικό του διαζύγιο.

Πώς γνώρισες τον σύντροφό σου Παναγιώτη;
Με είδε για πρώτη φορά στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη, στο Σίγμα τότε, στις 26 του Μάη το 2016. Του άρεσα, ακόμη απορώ γιατί (γέλια), και αρχίσαμε να μιλάμε στο Twitter. Έχουμε φυλαγμένα και τα πρώτα μας «τιτιβίσματα» ως ρομαντικό ενθύμιο. Και χωρίς να το καταλάβουμε ή να το προσχεδιάσουμε, και ενώ μιλούσαμε εντελώς φιλικά, αναπτύχθηκε ένας έρωτας μεγάλος.

Μετάνιωσες που δήλωσες πως τον γνώρισες και κάνατε σχέση, ενώ ήταν παντρεμένος;
Όχι! Δεν ήταν καθόλου τυχαία εκείνη η δήλωση. Γιατί σε αυτήν την κοινωνία να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να φοβόμαστε να λέμε την αλήθεια; Επίτηδες το είπα και για να δώσω το κοινωνικό μήνυμα πως είναι ΟΚ! να είσαι άνθρωπος και να σου συμβεί η ζωή, και φυσικά και για να κλείσω στόματα συγκεκριμένων προσώπων που νόμιζαν πως θα ίδρωνε το αυτί μου με απειλές, πως θα καταστραφεί η καριέρα μου, με το να μαθευτεί πως γνώρισα τον Παναγιώτη, ενώ ήταν ακόμη σε έναν νεκρό γάμο. Το είπα, λοιπόν, από μόνη μου να τελειώνουμε. Και δεν το μετανιώνω. Τη σχέση με τον Παναγιώτη, όμως, δεν την κάναμε αμέσως μόλις γνωριστήκαμε. Την ξεκινήσαμε μετά που έβαλε μπροστά το διαζύγιο και έφυγε από το σπίτι. Και αυτός ήταν και ο λόγος που δεχθήκαμε ψυχολογικό πόλεμο. Επειδή τολμήσαμε να πούμε πως ναι, γνωριστήκαμε τέλη Μαΐου, αυτός Λεμεσό, εγώ Λευκωσία, και αναπτύχθηκαν αναπόφευκτα συναισθήματα. Εγώ ήμουν ελεύθερη, αυτός για πολύ καιρό σε νεκρό γάμο, και όταν είδαμε πως δεν μπορούσαμε να ανατρέψουμε τα συναισθήματά μας, αποφάσισε ο ίδιος να χωρίσει, ώστε να είμαστε κανονικά μαζί, και όχι στα κρυφά όπως συμβαίνει δυστυχώς σε πολλά ζευγάρια στην κοινωνία μας. Πόσους γνωρίζετε που ενώ είναι παντρεμένοι και παντρεμένες, αγαπούν άλλους και άλλες και δεν έχουν το θάρρος και την εντιμότητα να ζήσουν την αλήθεια τους και το παίζουν οικογενειάρχες; Εγώ γνωρίζω πολλούς και δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους. Όχι για «ηθικιστικούς» λόγους, αλλά καθαρά γιατί δεν είναι καλή ποιότητα ζωής αυτή.

Στην σημερινή εκπομπή 31/08/2018 με θέμα στην εκπομπή για τους ανθρώπους που ξεγελούν το ταίρι τους με ψευδή στοιχεία και παραμύθια, κατά την ώρα που η παρουσιάστρια του σίγμα διάβαζε στον αέρα της εκπομπής της διάφορα μηνύματα που της στέλνουν τηλεθεατές στο κινητό ήρθε ένα μήνυμα που ούτε η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Ο αρραβωνιαστικός της και μέλλον σύζυγός της της έστειλα το διαζύγιο του από τον προηγούμενο του γάμο και η ίδια το έδειξε στους τηλεθεατές της μην μπορώντας να σταματήσει να γελάει.

Δείτε το ξεκαρδιστικό περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί:

Exit mobile version