Site icon Hallocy

Πανικός και ξύλο σε πτήση – Νεαρή επεδείκνυε τα στήθη της σε επιβάτες! – Βίντεο

Ένας απίστευτος καυγάς ξέσπασε κατά την διάρκεια πτήσης προς την Ίμπιζα, όταν μια μεθυσμένη γυναίκα προκάλεσε πανδαιμόνιο με την συμπεριφορά της και τα κάλλη…
Η μεθυσμένη γυναίκα χόρευε προκλητικά μπροστά σε επιβάτες, επιδεικνύοντας τους το στήθος της.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα το συμβάν έλαβε χώρα στις 02/08 κατά την διάρκεια πτήσης της easyJet, από το αεροδρόμιο Λουτόν, στην Βρετανία προς την Ίμπιζα.

Η επιβάτιδα τελώντας σε κατάσταση μέθης με την «παρέα» της να βρίσκεται στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, εκείνη σηκώθηκε όπου πήγε σε μια παρέα ανδρών στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, όπου ξεκίνησε να χορεύει με προκλητικό τρόπο μπροστά τους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις επιβατών στον Αγγλικό Τύπο αυτοί, αντί να την απομακρύνουν άρχισαν να της χορηγούν ακόμα περισσότερο αλκοόλ και σε κάποια δεδομένη στιγμή αυτή άρχισε να δείχνει το στήθος της στους επιβάτες.

Δημιουργήθηκε αναταράχη καθώς μεταξύ των επιβαινόντων στην πτήση υπήρχαν και μικρά παιδιά προκαλώντας ένταση στους υπόλοιπους εμβρόντητους επιβάτες, ενώ κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο με τον καυγά να επεκτείνεται σε όλο το αεροσκάφος, χωρίς να είναι ωστόσο ξεκάθαρο εάν η αιτία ήταν τελικώς η μεθυσμένη επιβάτιδα.

Σε κάθε περίπτωση η πτήση κατάφερε να προσγειωθεί φυσιολογικά στην Ίμπιζα, όπου όμως εκεί είχε ενημερωθεί η τοπική Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τους πρωταγωνιστές του καβγά.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version