Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου

Λουκάς Φουρλάς: «Τα έχω βάλει μαζί με τον Θεό – Κάποια στιγμή… θα τα βρούμε» – Βίντεο

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα το απόγευμα η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και πρώτος καλεσμένος της ήταν ο Λουκάς Φουρλάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά του, την απώλεια της κορούλας του και τη φιλανθρωπική του δράση.

«Έφυγα από τα τηλεοπτικά δρώμενα μετά από πολλή σκέψη. Δεν το μετάνιωσα μέχρι στιγμής. Δεν είναι μυστικό ότι είχα πρόταση να επιστρέψω στον χώρο. Τη μια έλεγα ναι και την άλλη όχι. Ακόμα να απαντήσω στα ίσια αν θα επιστρέψω ή όχι. Αυτό που επικράτησε είναι να τιμήσω το συμβόλαιο που έχω. Μου λείπει η δουλειά μου.» δήλωσε, όσον αφορά την επαγγελματική ζωή του.

Για τη φιλανθρωπική του δράση δήλωσε: «Το οφείλω στην κόρη μου όλο αυτό που κάνω. Δεν βοηθώ για να μου πει κάποιος “μπράβο”. Ούτε για νιώσω καλύτερα. Πληγώνομαι καθημερινά που ασχολούμαι με αυτό το πράγμα. Αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την δημοσιότητα για καλό, για να βοηθήσω. Τα λεφτά που δίνει ο κόσμος πηγαίνουν στο Ίδρυμα Ελπίδα. Η δέσμευσή μου, είναι ότι το κάθε cent θα πηγαίνει μόνο σε οικογένειες και μωρά που έχουν ανάγκη»

Μιλώντας για την απώλεια της κορούλας του, εξέφρασε τους φόβους του για τον μικρό τους γιο, λέγοντας:

«Ανησυχώ για τον Ιάσωνα αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω. Ζούσαμε τον θρήνο αλλά προσπαθείς να συνεχίσεις. Η ζωή έτσι είναι… μια γελάς, μια κλαις. Φοράς μάσκα για να μην το ξέρει κανένας.».

Τέλος, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό, χωρίς να διστάσει να εκφράσει το παράπονό του:

«Δεν αμφισβήτησα τον Θεό. Τα “έχω βάλει μαζί του”… Υπήρχε ένας πόνος, μια απογοήτευση… Ποιος είμαι εγώ να αμφισβητήσω τον Θεό; Σιωπώ, κρατώ τον πόνο και τον θυμό μου και δεν αμφισβητώ. Κάποια στιγμή… θα τα “βρούμε”. Δεν τα βρήκαμε ακόμα. Μου έδωσε πολλή δύναμη ο Θεός και προφανώς μου δίνει ακόμα δύναμη. Αλλά δικαιούμαι να είμαι θυμωμένος μαζί του. Αμαρτία μου;»

Διαβάστε επίσης