Site icon Hallocy

Και ξαφνικά πόλεμος: Η Αριστοτέλους απάντησε on air σε επίθεση που δέχτηκε από δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας – Βίντεο

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η παρουσιάστρια είχε διαψεύσει την είδηση πως η Άννα Βίσση επιθυμία να πολιτευτεί.

Με ένα άρθρο μετά το τέλος της εκπομπής Με αγάπη Χριστιάνα και με τίτλο ”Διαψεύδει” χωρίς πηγή η Αριστοτέλους… Έγραψαν τα πιο κάτω:
«Σύμφωνα με την εκπομπή ”Με Αγάπη Χριστιάνα”, που πρώτοι αναδημοσίευσαν την είδηση του αποκλειστικού ρεπορτάζ μας όσον αφορά στην επιθυμία της Άννας Βίσση να πολιτευτεί, η είδηση που παρουσιάσαμε είναι αναληθής. Στην εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου, το δημοσίευμα μας διαψεύστηκε, χωρίς κάποια επίκληση σε δική τους πηγή και χωρίς να δικαιολογήσουν το πώς και από πού γνωρίζουν την αλήθεια που υποστηρίζουν.
Όπως είχαμε πει, η Άννα Βίσση είναι ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, για να είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές του 2019. Η είδηση ισχύει και προέρχεται από πολιτικούς κύκλους που μίλησαν αποκλειστικά στο must.

Πιο συγκεκριμένα, οι πηγές μας επιμένουν πως η Άννα Βίσση εκδήλωσε την θεμιτή της φιλοδοξία να πολιτευτεί στη Ευρωβουλή. Μάλιστα για αυτό το ζήτημα είναι ενήμερος πέραν του προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος φέρεται να επικροτεί την ιδέα.

Να τονίσουμε πως οι πηγές μας επιβεβαιώνουν πως η Άννα Βίσση βρίσκεται σε συζητήσεις. Το πώς θα εξελιχθούν αυτές οι συζητήσεις θα το δούμε στο μέλλον».

Η ίδια σήμερα 11/9/2018 θέλησε να πάρει θέση on air για την επίθεση που δέχτηκε αλλά και να αποκαλύψει επίσης και την πηγή της.

Δείτε το πιο κάτω βίντεο

Exit mobile version