Site icon Hallocy

Λεμεσός: Σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίσθηκε νεκρή 45χρονη γυναίκα εντός της οικίας της – Είχε πεθάνει κι ο άντρας της πριν 5 μήνες

Μια γυναίκα περίπου 45 ετών εντοπίσθηκε νεκρή νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 11/9, εντός της οικίας στην Γερμασόγεια.
Η γυναίκα εντοπίσθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης περί τις 12:00 μ.μ. στην οικία της πλησίον του Ποταμού Γερμασόγειας.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από μέλη της Αστυνομίας, προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητες έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Αυτοψία στη σορό διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέτα και Νικόλας Χαραλάμπους, αποκλείοντας εκ πρώτης όψεως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και εξετάζονται ως αιτία θανάτου παθολογικά αίτια.

Εξάλλου, μαρτυρίες περιοίκων στην γειτονιά ανέφερε στην αστυνομία πως η γυναίκα, κατά πάσα πιθανότητα αλλοδαπή μόνιμη κάτοικος Κύπρου, κυκλοφορούσε ακατάπαυστα με ένα μπουκάλι μπύρα στο χέρι, ενώ στην οικία που διέμενε δεν υπήρχε ούτε ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε και παροχή νερού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από πέντε μήνες είχε πεθάνει και ο σύζυγός της, ενώ παρά το γεγονός ότι υπάρχουν τα στοιχεία της, η ταυτοποίηση της θα γίνει με την μέθοδο DNA.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα καταδειχθούν από την νεκροτομή επί της σορού της που θα διεξαχθεί αύριο στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Exit mobile version