Site icon Hallocy

Γάμος Μπόσνιακ – Ρέμου: Η κίνηση που εξόργισε το ζευγάρι! Άστραψε και βρόντηξε ο Αντώνης!

Τι έκρυψε από την Υβόννη αλλά έγινε τσακωτός;
Τρομερό παρασκήνιο σας έχω σήμερα αγαπημένοι μου από το γάμο της χρονιάς!

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε: Ο Αντώνης και η Υβόννη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια τελετή υπερπαραγωγή! Και να σου τα μπριζολάκια από το Νουσρέτ, να σου τα ποτά, να σου τα τραγούδια να σου όμως και η ξινίλα του Ρέμου!

Ο λόγος; Πολύ σοβαρός και κατά τη γνώμη μου…. δίκαιος! Ο Αντώνης αλλά και η Υβόννη είχαν ζητήσει μυστικότητα και διακριτικότητα! Δεν ήθελαν να διαρρεύσει καμία μα καμία φωτογραφία και για αυτό το λόγο μέσα στο κτήμα Κοντομηνά είχαν ειδικά γεράκια που εντόπιζαν μέχρι και τα drones που θα πέταγαν από πάνω! Έτσι λοιπόν Αντώνης και Υβόννη είχαν ζητήσει από όλους τους καλεσμένους να μην τραβήξουν φωτογραφίες ούτε από τη τελετή αλλά ούτε και από το γλέντι!

Φυσικά όπως ήδη είδατε όχι μόνο διέρρευσαν φωτογραφίες αλλά και άλμπουμ ολόκληρα μην σας πω (Δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο)! Ο Αντώνης ενημερώθηκε στη μέση της τελετής ότι ο γάμος του έγινε viral και άστραψε και βρόντηξε! Το κακό είχε ήδη γίνει όμως… αφού ως γνωστών ό,τι ανεβάνει… μένει! Η Υβόννη τον ηρέμησε και μέχρι το τέλος της βραδιάς όχι μόνο το είχαν ξεπεράσει αλλά πόζαραν με τους κουμπάρους τους! Να ζήσετε βρε παιδιά και να θυμάστε πως γάμος χωρίς ευτράπελα δεν υπάρχει!

Exit mobile version