Site icon Hallocy

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Με έβαλαν να κάνω φωτογράφiση με μαγιό και πέρασα από όλα τα είδη photoshop! [vid]

“Δεν είχα το σώμα για μοντέλο, δεν μπορούσα να το αντιληφθώ…”.
Με αφορμή τις δηλώσεις πρώην παίκτριας του ριάλιτι μόδας «Next Top Model» για τα «στημένα» του παιχνιδιού, η Χριστιάνα Αριστοτέλους άδραξε την ευκαιρία και αναφέρθηκε σε μια δική της εμπειρία από τον χώρο της ομορφιάς και συγκεκριμένα την περίοδο που είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία.

Η παρουσιάστρια του «Με αγάπη Χριστιάνα» αναφερόμενη στο πώς κάποιες κοπέλες αντιμετωπίζουν τον χώρο της μόδας και το τι εικόνα έχουν για τον εαυτό τους, αποκάλυψε πως και η ίδια, όταν ήταν μικρότερη σε ηλικία δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα για την ομορφιά της και για το αν μπορούσε ή όχι να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός μοντέλου.

«Όταν πήγα εγώ στα καλλιστεία και βγήκα Miss Κύπρος, το 2001, πραγματικά δεν είχα το σώμα για μοντέλο, δεν μπορούσα να το αντιληφθώ. Ειλικρινά δεν μπορούσα εγώ να το δω. Τώρα που με βλέπω κάποια χρόνια μετά, το βλέπω, αλλά τότε δεν μπορούσα να το καταλάβω, ότι δεν είχα τις αναλογίες μοντέλου, ούτε μετά είχα τις αναλογίες μοντέλου… Με έβαλαν μια φορά να κάνω φωτογράφηση με μαγιό και επέρασα από όλα τα είδη photoshop που υπήρχαν!», σχολίασε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου:

newsit.com.cy

Exit mobile version