Site icon Hallocy

Σάλος και εμπλοκή Γεν. Εισαγγελέα μετά από καταγγελία γυναίκας για παρενόχλησή της από Βουλευτή!

Πλέον έχει εμπλακεί η Αστυνομία στην υπόθεση, ενώ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών και η εμπλοκή του Γεν. Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, ο οποίος και θα αποφανθεί κατά πόσον συντρέχουν λόγοι άρσης της ασυλίας του συγκεκριμένου βουλευτή.
Η καταγγελία εις βάρος του Βουλευτή έφερε την εμπλοκή της Αστυνομίας στο παρόν στάδιο, ενώ εντός των επομένων ημερών αναμένεται και η εμπλοκή του Γεν. Εισαγγελέα.

Όλα ξεκίνησαν περίπου πριν από ένα μήνα, όταν ο συγκεκριμένος βουλευτής πρώτος εκείνος είχε προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος της συγκεκριμένης γυναίκας για ζητήματα που άπτονται της εργασίας της, ενώ η υποβληθείσα από αυτόν καταγγελία έγινε τόσο στην Αστυνομία όσο και σε άλλο αρμόδιο φορέα.

Εν συνεχεία όμως η γυναίκα μετέβη στην Αστυνομία, προβαίνοντας με την σειρά της κι αυτή σε προφορική αναφορά κατά του Βουλευτή, υποστηρίζοντας ότι την παρενόχλησε, την εξύβρισε και πως μια μέρα τον είδε να βρίσκεται στην αυλή της! Εντούτοις, η γυναίκα ζήτησε από την Αστυνομία να υποστεί ο Βουλευτής μια απλή παρατήρηση προφορική, ώστε να λήξει εκεί το ζήτημα, χωρίς να υπάρξει ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία, βάσει πληροφοριών που επικαλείται ο «Φιλελεύθερος», ενημέρωσε αρμοδίως τον Γενικό Εισαγγελέα για το σημείωμα, ο οποίος είπε ότι χωρίς γραπτή κατάθεση-καταγγελία δεν δύναται να προχωρήσει η υπόθεση. Κατόπιν αυτών των οδηγιών η Αστυνομία αποτάθηκε εκ νέου στη γυναίκα, η οποία αυτή τη φορά προέβη σε γραπτή κατάθεση-καταγγελία στην οποία επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς της για τα περί ενόχλησης, εξύβρισης, υποστηρίζοντας πως εντόπισε τον Βουλευτή στην αυλή της οικίας της.

Μετά την εξέλιξη αυτή το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της επαρχίας όπου διαμένει η καταγγέλλουσα, διαβίβασε την κατάθεσή της στο Αρχηγείο της Αστυνομίας ώστε αυτή να παρουσιαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα για ν’ αποφασίσει κατά πόσο συντρέχουν λόγοι για να προχωρήσει αίτημα για άρση της ασυλίας του εν λόγω βουλευτή στο Ανώτατο Δικαστήριο, ή η υπόθεση θα τύχει άλλου χειρισμού.

Exit mobile version