Hallocy

Αυτή είναι η 33χρονη που δολοφόνηθηκε χθες με συμβόλαιο θανάτου

Ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, ύποπτου για την δολοφονία 43χρονου βαρυποινίτη, με το προσωνύμιο «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας». Η Κ.Α (τα αρχικά της δικηγόρου) λάτρευε την χλιδάτη ζωή, ντυνόταν πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας και απολάμβανε της προστασίας της ομάδας του «καλού της» κάθε φορά που έβγαινε τα βράδια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η δολοφονία της είναι στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ των ομάδων που επιδιώκουν να «κατακτήσουν» την Αθηναϊκη νύχτα…

Η δολοφονία του «Σαμπρέλα» ήρθε ως συνέχεια της αιματηρής βεντέτας μεταξύ αντίπαλων ομάδων της νύχτας.

Στη βεντέτα αυτή, υπήρξε η η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Καραγιάννη στις φυλακές τον Ιανουάριο του 2017, ενώ ακολούθησε η εκτέλεση του παλιού συνεργού του, Βασίλη Γρίβα, στα Γλυκά Νερά.

Στη συνέχεια, ήρθε η εκτέλεση του αφεντικού της Greek Mafia, Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι και του επίσης παλιού συνεργού του Καραγιάννη που πλέον είχε προσεγγίσει την συμμορία του Στεφανάκου, του Γιώργου Λίτσα ή «Μπούμπι», έξω από το σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους.

Ο «Καράφλας» ή «Σαμπρέλας» δολοφονήθηκε τον Ιούνιο στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Π. Φάληρο, με πάνω από 60 σφαίρες.

 

Exit mobile version