Site icon Hallocy

Γιατρός θησαύριζε βρίσκοντας καρκίνο σε απόλυτα υγιείς ανθρώπους!

Όλοι ξέρουμε κάποιον που έχει χτυπηθεί από καρκίνο. Είναι μία δυσάρεστη πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αρνηθούμε. Αυτό που κάνει τον καρκίνο ακόμα χειρότερο είναι οι επιθετικές θεραπείες που ακολουθούν, όπως χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία.

Ενώ κάποιες θεραπείες γίνονται πιο εξελιγμένες και λιγότερο επεμβατικές, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στους γιατρούς και ελπίζουμε να μας κατευθύνουν σωστά.

Οπότε τι γίνεται όταν άτομα που θεωρούνται ειδικοί στον τομέα τους και είναι διεθνούς φήμης εκμεταλλεύονται την εμπιστοσύνη που τους δείχνουμε προς όφελός τους;

Αυτό ακριβώς συνέβη σε εκατοντάδες ασθενείς όταν τα ψέματα ενός γιατρού αποκαλύφτηκαν στον κόσμο το 2013.

Ένας ογκολόγος από το Michigan με το όνομα Dr. Farid Fata δούλευε σε πολλές κλινικές στην περιοχή του Detroit. Το 2013, ωστόσο, κατηγορήθηκε και συνελήφθη επειδή έδινε αντικαρκινικά φάρμακα σε ασθενείς που δεν τα χρειαζόντουσαν, αφού δεν είχαν καν καρκίνο.

Γνωρίζοντας πως η χημειοθεραπεία είναι τοξική και προς τους καρκινικούς αλλά και προς τους υγιείς ιστούς, ο Fata έδινε «δηλητήριο» σ’αυτούς τους ανθρώπους με σκοπό να βγάζει χρήματα.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Fata ομολόγησε ένοχος για 13 κατηγορίες και καταδικάστηκε σε πρόστιμο $17,600,000. Παραδέχτηκε πως έδινε επιθετικά φάρμακα σε ασθενείς που δεν τα είχαν ανάγκη.

Συνολικά, έδωσε θεραπείες για καρκίνο σε 553 ασθενείς για να αυξήσει τα κέρδη του, που συνολικά κόστισαν $34,000,000 στα ασφαλιστικά ταμεία.

Πολλά από τα θύματά του φορούσαν κίτρινα ρούχα όταν άκουσε την ποινή του, γιατί ήθελαν να συμβολίσουν έτσι την τελευταία μέρα που θα έβλεπε το φως του ήλιου. Μετά από μία ώρα σύσκεψη, ο δικαστής ήταν έτοιμος:

45 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Exit mobile version