Site icon Hallocy

Γιατί η Άννα Βίσση δεν πήγε στο γάμο Ρέμου – Μπόσνιακ; Πάλι “χάλασαν” οι σχέσεις;

Τι συμβαίνει με Βίσση – Ρέμο;
Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά έχουν ακουστεί στα πηγαδάκια και μη για την απουσία της Άννας Βίσση από το γάμο Μπόσνιακ – Ρέμου όλες αυτές τις μέρες.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως ήταν μια ηχηρή απουσία, μιας και αυτή η σχέση δεν χτίστηκε από τη μια μέρα στην άλλη… Πέρασαν χρόνια και μάλιστα πολλά, κάνοντας κοινές κοινές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας τους στο πλευρό ο ένας του άλλου, τραγουδώντας τον πόνο και τον έρωτα… και τώρα που πήγαν όλα αυτά;

Τόσο εύκολα χαλάνε οι σχέσεις; Ή και αν όχι τόσο εύκολα, γιατί να έχει χαλάσει πάλι αυτή η σχέση;

Λέω πάλι γιατί αν θυμάστε και εσείς, όπως και εμείς πολύ καλά, καθώς τίποτα δεν μας ξεφεύγει, όπως ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος είχε αποκαλύψει, η Άννα Βίσση πάλι έκανε να του μιλήσει 4 χρόνια, όταν δεν την είχε καλέσει στη βάπτιση της κόρης του! Μα τι γίνεται πια; Σε καμία εκδήλωση του Ρέμου δεν πάει και αυτή η Βίσση; Μήπως είναι προκατειλημμένος και τη θεωρεί γρουσούζα και σου λέει άστο δεν την καλώ;! Λέω εγώ τώρα!

Μα γιατί καλέ μου άνθρωπε δεν την καλείς και εσύ να μην έχει και εκείνη καημό; Ή την κάλεσες και στο κρατάει μανιάτικο αν και Κυπραία; Βέβαια τώρα που σκέφτομαι.. τι καημό να είχε; Διακοπές στο Αιγαίο έκανε και μάλλον για αυτό δεν πήγε… αν την κάλεσες Αντώνη μου!

Αντωνάκη μου, τουλάχιστον δεν φάνηκε και να σε ένοιαξε ιδιαίτερα! Χάρηκες και τον υπέρλαμπρο γάμο σου και ξεσάλωσες στους χορούς και στα τραγούδια με τους καλεσμένους σου. Όχι που θα έσκαγες!

Exit mobile version