Site icon Hallocy

Τζώρτζια Παναγή για Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Είναι η βασίλισσα της απογευματινής ζώνης»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Τζώρτζια Παναγή για την παρουσιάστρια του “Με αγάπη Χριστιάνα”.

Την Γωγώ Αλεξανδρινού υποδέχθηκαν, την Παρασκευή 21/9, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Τζώρτζια Παναγή, η Χριστιάνα Αντωνίου και ο Andrew George Ευτυχίου Ιωάννου βάζοντάς την να καθίσει στην «καυτή» καρέκλα της εκπομπής του Sigma «Όλα Καλά».

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξής της, η Γωγώ Αλεξανδρινού άνοιξε έναν φάκελο που της δόθηκε από την παραγωγή, με μια ερώτηση για κάποιο από τα μέλη της εκπομπής.

Έτσι, η δημοσιογράφος ζήτησε από την Τζώρτζια Παναγή να πει ποια είναι η γνώμη της για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, την Χριστιάνα Αριστοτέλους, την Χαριτίνη Ηλιάδου και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η κυρία Αριστοτέλους εντάξει, είναι η βασίλισσα νομίζω της απογευματινής ζώνης, εδώ και τόσα χρόνια κρατά την πρωτιά και την εκτιμώ ιδιαίτερα», μιλώντας με τα καλύτερα λόγια η Τζώρτζια Παναγή, εκφράζοντας στη συνέχεια τη γνώμη της και για την παρουσιάστρια του «Παρέα Mou», Χαριτίνη Ηλιάδου.

«Η Χαριτίνη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, εγώ την ξέρω και από το ραδιόφωνο γιατί στεγαζόμαστε στον ίδιο χώρο, όχι στο ίδιο ραδιόφωνο, στο ίδιο κτίριο και τη γνωρίζω πολύ πιο πριν αρχίσει και η παρέα της».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Ολα Καλά» στο Sigma:

Exit mobile version