Site icon Hallocy

Δυο νεαροί Κύπριοι διασκευάζουν γνωστά τραγούδια και γίνονται viral στο διαδίκτυο – Βίντεο

Το 2007 το YouTube δεν ήταν αυτό που ξέρουμε σήμερα. Εκείνη τη χρονιά όμως έγινε κάτι πρωτοφανές. Ένας κυνηγός ταλέντων, ο Σκούτερ Μπράουν, βρήκε video με ένα μικρό αγοράκι που τραγουδούσε καλά και αποφάσισε να επικοινωνήσει με την μητέρα του και να της ανακοινώσει πως θέλει να συνεργαστεί με το γιο της. Μιλάμε φυσικά για τον Justin Bieber.

Tα χρόνια περάσαν, το YouTube έγινε μαζικό μέσο προβολής video, ο Justin έχει γίνει σουπερ σταρ και πολλοί είναι εκείνοι που ακολουθούν τα δικά του βήματα προσπαθώντας να καταφέρουν ό,τι και εκείνος. Να γίνουν διάσημοι σε όλο τον κόσμο. Βέβαια, τα reality που κυνηγάνε ταλέντα εξακολουθούν να απασχολούν μεγάλο μέρος του μουσικού κοινού που θέλει διαρκώς να καταναλώνει νέα ονόματα και φωνές, αλλά τα social media παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και στις μουσικές επιρροές μας. Την τελευταία πενταετία έχει αναδειχθεί πολύ η τάση των cover.

Δηλαδή η διαδικασία όπου διάφοροι τραγουδιστές παίρνουν ένα μεγάλο εμπορικό hit, του βγάζουν τις δυνατές ενορχηστρώσεις ή τα μπιτ, το παίζουν σε πιο ήπιες εκδοχές, με κιθάρες ή χωρίς καθόλου όργανα και το μοιράζουν στο YouTube με σκοπό να κερδίσουν views εκμεταλλευόμενοι τα trends και τα tags.

Εμείς βρήκαμε δυο ταλαντούχα παιδιά από την Κύπρο, τον Άρη Βιολάρη και την Κατερίνα Βιλανίδου όπου εδω και λίγο καιρό με το όνομα ΖΟΔΙΑC μας συστήθηκαν μέσα από την σελίδα τους στο facebook και μας κατέπληξαν με τις διασκευές πολύ γνωστών τραγουδιών που λατρέψαμε στην αυθεντική τους εκτέλεση.

Η τελευταία τους διασκευή είναι το τραγούδι Toxic που είχαμε ακούσει από την Britney Spears το 2003, όπου με μια άλλη οπτικοακουστική ματιά μας κατέπληξαν τόσο με την φωνή τους αλλά και με το έξυπνο βιντεοκλίπ τους.

Εμείς θέλουμε να τους δούμε και σε άλλες διασκευές στο μέλλον και που ξέρεις μπορεί να τους δούμε και με δική τους σύνθεση στο μέλλον.

Απολαύστε τους στα πιο κάτω βίντεο


Exit mobile version