Site icon Hallocy

«Αλεξούι»: Αυτή είναι η αντίδρασή του στην αναστολή της ποινικής δίωξης των Σέρβων εκτελεστών για το σχέδιο δολοφονίας του!

Ο Αλέξανδρος Μαυρομιχάλης, “Αλεξούι”, τοποθετείται μέσω του λογαριασμού του στο facebook στην είδηση περί αναστολή της ποινικής δίωξης των δύο Σέρβων εκτελεστών και του 47χρονου βαρυποινίτη των Κεντρικών Φυλακών, που κατηγορούντο ότι σχεδιάζουν την δολοφονία.
Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του έγραψε: «Εμένα πάντως δεν με ρώτησε κανένας», κοινοποιώντας τη σχετική είδηση.

Οι δύο Σέρβοι εκτελεστές, ηλικίας 48 και 54 ετών, μαζί με τον 47χρονο βαρυποινίτη, που φέρεται να είχε κλείσει το συμβόλαιο θανάτου, οδηγήθηκαν την Δευτέρα ενώπιον του Κακουργιοδικείου για την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας.

Εντούτοις εκεί, εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας πληροφόρησε το Δικαστήριο ότι αποφασίσθηκε η αναστολή της ποινικής δίωξης σε βάρος των τριών κατηγορουμένων, ενώ εκκινούν και οι διαδικασίες απέλασης των δύο Σέρβων από τη Κύπρο. Αιτία, ότι πλέον βασικοί μάρτυρες-κλειδί στην υπόθεση έχουν κάνει πίσω, αρνούμενοι να καταθέσουν.

Ο Γενικός Εισαγγελέας κληθείς από δημοσιογράφο του Sigmalive να σχολιάσει σχετικά ανέφερε ότι:

«Κάποιοι μάρτυρες που αναμένετο να δώσουν μαρτυρία δεν θα το πράξουν και δεν θα διακινδυνεύσουμε τέτοια υπόθεση. Η ποινική δίωξη αναστέλλεται και οι ύποπτοι θ’ απελαθούν».

Υπενθυμίζεται, ότι οι προσπάθειες για εντοπισμό των δύο φερόμενων δραστών διήρκησαν δύο χρόνια και η πολυαναμενόμενη έναρξη της δικαστικής διαδικασίας ήταν ορισμένη για σήμερα, ωστόσο διαφαίνεται ότι δεν θα υπάρξει καν υπόθεση, καθώς αυτή κλείνει προτού καν ανοίξει!

newsit.com.cy

Exit mobile version